Hacken meet-up

Hacken gaat een besloten meet-up organiseren tijdens Blockchain Week in Amsterdam!

Eind april wordt Amsterdam de wereldwijde blockchain-hub – het zal namelijk de Blockchain Week hosten, evenals het historische evenement dat georganiseerd wordt door Hacken, iets wat het begin zal markeren van het nieuwe tijdperk in Web 3.0 cybersecurity.

Op dit evenement zullen leidinggevenden van Hacken de grootste strategische aankondigingen van de afgelopen 2 jaar doen, namelijk:

● Hacken CEO Dyma Budorin zal de nieuwe B2B cyberbeveiligingsoplossing introduceren die de houding van projecten ten aanzien van hun beveiliging zal veranderen;

● Marketingdirecteur Oleg Bevz van Hacken zal praten over toekomstige producten, HAI-token en de impact op de cyberbeveiligingsindustrie.

Bezoekers van de meet-up krijgen toegang tot geheime informatie en horen als eerste over de plannen van het bedrijf die gevolgen zullen hebben voor de hele branche. Iedereen zal een speciale NDA ondertekenen die openbaarmaking gedurende drie weken niet toestaat.

Mis de kans niet om op de plek te zijn waar hackers geschiedenis zullen schrijven. Schrijf je hier in voor het evenement!

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN