Verlies je geld met handelen? Een 20-jarige handelaar deelt tips om dit te veranderen!

Onlangs, door getroffen internationale gebeurtenissen, is de “beurscrash” constant opgevoerd op grote aandelenplatforms. Er kan echter ook een zeepbel achter de boom zitten. De sombere aandelenmarkt heeft ervoor gezorgd dat een groot aantal beleggers in de armen is gevallen van de veilige havenvaluta – Bitcoin. Veel handelaren sprongen echter opgewonden in en vertrokken met spijt. Begrijp je de cryptomarkt echt? Laten we vandaag eens kijken naar een 20-jarige handelaar die zijn tips gedeeld heeft om winst te maken.

Maak kennis met de markt en het milieu

We hebben vaak de neiging om naar het advies van experts te luisteren of de markt te betreden als we het concept van verschillende termen in de cryptomarkt maar half begrijpen. Uiteraard zal het eindresultaat niet bevredigend zijn. Het maakt niet uit in welke branche u zich bevindt, wanneer u besluit dit veld te betreden, moet u systematisch de basiskennis in het veld leren. In de cryptomarkt geldt hetzelfde. Bovendien staat de markt voor cryptocurrency niet los van de algemene omgeving. Alleen een volledig begrip van de markt en de veranderingen in de internationale markt kan u bewust maken van wanneer u de markt moet betreden en wanneer u uw positie moet sluiten.

Vermijd emotionele handel

Beginners hebben de neiging om posities te beleggen die hun eigen limieten overschrijden in de hoop overtollige winsten te maken, en wanneer de markt fluctueert, zijn ze onmiddellijk uit de markt. Emotioneel handelen is heel gebruikelijk, maar als je je eigen situatie negeert en blind wordt, ben je uiteindelijk je geld kwijt.

Stop-Loss en Take-Profit instellen

In een volatiele markt wil elke profiteur zoveel mogelijk winst maken, terwijl de verliezer niet wil toegeven aan de verliezen en dus zijn winst wil terugverdienen. Voor alle handelaren kan het instellen van take-profit en stop-loss hun winst maximaliseren. Zolang er nog een positie is, is het altijd gemakkelijk om de volgende order te openen.

Kies een handelaar die past bij uw handelsstrategie

Veel mensen betreden de markt nadat ze de basisvoorwaarden van de markt hebben geleerd en gaan long of short. Uiteindelijk krijgen ze niet de resultaten die ze willen. Nu, voor dit type beginner, zal copy trading door een cryptocurrency-platform op de markt, denk ik, een grote hulp zijn. Copy trading betekent, zoals de naam al doet vermoeden, het volgen van de orders van de veteraan om te handelen. Bexplus is een professioneel handelsplatform voor cryptocurrency dat een hoge hefboomwerking en copy trading biedt.

De unieke copy trading geeft elke belegger die net op de markt is gekomen de kans om mee te liften op een ​​veteraan. Hiermee kunt u investeringsorders van ervaren mensen kopiëren, evenals het aandeel van uw kopieeropdracht aanpassen, take profit en stop loss instellen, of de gekopieerde order op elk moment beëindigen. Voor veteranen kun je ook enkele voordelen krijgen door het krijgen van volgers.

Geef jezelf een platform om volledig te simuleren en te experimenteren

Bexplus heeft een demo-account opgezet met 10 BTC om beleggers te helpen de wetten van marktschommelingen beter te begrijpen, u kunt de zwevende winst en verlies op de rekening kennen, de investeringsratio instellen, bekend zijn met hefboomhandel, de marktwetten begrijpen zodra mogelijk, en ontdek uw manier om geld te verdienen.

Meer weten over BexPlus

Bexplus, een gerenommeerd cryptofutures-handelsplatform geaccrediteerd door MSB (Money Services Business), biedt 100x leverage futures-handel op verschillende handelsparen zoals BTC, ETH, ADA, DOGE, XRP. Ondertussen heeft het geen KYC nodig en is het populair bij 1 miljoen mensen wereldwijd. Het staat ook bekend om de volgende functies.

De 100x hefboomwerking om uw winst te maximaliseren

Met de 100x hefboomwerking die door de Bexplus-beurs wordt aangeboden, kunt u 100 posities openen met een marge van 1 en de markt verhandelen met 100 posities. Kortom, met een hefboomwerking van 100x door Bexplus kan uw winst 100 keer hoger zijn dan de winst van de oorspronkelijke investering.

U moet weten dat het gebruik van een hefboom u snel kan verdubbelen, maar u kunt ook snel geld verliezen als u de verkeerde richting kiest. Zorg er dus voor dat u een stop loss instelt bij het gebruik van een hefboom. Als u een beginner bent, moet u dit testen op een demo-account. Bexplus biedt 10 gratis accounts die erg vriendelijk zijn voor nieuwkomers. Als u geïnteresseerd bent, kunt u het demo-account gebruiken voor risicovrije handel en het testen van uw handelsstrategie.

100% stortingsbonus: stort 1 BTC = ontvang 2 BTC

Naast 100x hefboomwerking, helpt de 100% stortingsbonuscampagne van Bexplus ook investeerders met een lage inzet om snel hoge winsten te behalen. Als u 1 BTC opwaardeert, staat er 2 BTC op uw account en kunt u met de 2 BTC handelen om meer winst te maken. U kunt ook de met de bonus verdiende winst opnemen. LET OP! Er kan maximaal 10 BTC aan bonus worden verkregen.

BTC-portemonnee: tot 21% jaarlijkse rente

Als u twijfelt tussen long gaan of short gaan in een snel veranderende markt, biedt Bexplus ook een veilige manier om geld te verdienen – een portemonnee met een jaarlijkse rente van 21% (bijna de hoogste rente in de branche).

Mobiele ondersteuning: Google Play en Apple Store

Inloggen op Bexplus op de telefoon is ook een gemakkelijke taak, het is beschikbaar voor zowel Android- als IOS-apparaten. Zoek nu gewoon naar Bexplus op Google Play of de App Store, dan kun je Bexplus gebruiken en direct transacties uitvoeren op je telefoon.

Het maakt niet uit of je een beginner of een veteraan bent, Bexplus is erg vriendelijk voor beide, en je zult zeker genieten van het investeren in cryptocurrencies bij Bexplus. Klik hier om u te registreren en uw 100% bonus te ontvangen!

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.