Klitschko NFT

Voormalig bokskampioen Wladimir Klitschko lanceert NFT’s om zijn land te helpen

Veel landen en individuen hebben verschillende manieren verzonnen om geld in te zamelen om Oekraïne te ondersteunen in hun strijd tegen Rusland. Zo is er in Nederland alleen al meer dan €106 miljoen euro opgehaald door Giro555. Nu heeft de bekende voormalige Oekraïense bokser Wladimir Klitschko besloten om NFT’s in te zetten om geld op te halen.

Klitschko, die een voormalig IBF-, IBO-, WBA-, WBO-wereldkampioen is, heeft samengewerkt met de in New York gevestigde kunstenaar ‘WhyIsBe’ om een ​​NFT-collectie met de titel ‘Vandalz for Ukraine: WhyIsBe x Wladimir Klitschko’ te lanceren om geld in te zamelen voor zijn belegerde thuisland. Alle winst zal vervolgens worden gedoneerd aan Rode Kruis Oekraïne en UNICEF om te helpen bij de verdediging van het land tegen Rusland. Klitschko zei het volgende hierover:

“Het is een prachtig initiatief, een steun door middel van kunst ten dienste van mensen die lijden. Kunst kan op veel niveaus mooi zijn als het wordt gebruikt om de mensheid te dienen.”

De NFT’s zullen elk $100, $1.000 en $10.000 kosten en zullen een unieke 1:1 NFT bevatten die zal worden verkocht voor $1 miljoen. De drop wordt vandaag, 9 maart, gelanceerd op de OpenSea NFT-marktplaats en duurt drie weken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN