Hoe te profiteren van de Bitcoin koers, ongeacht wat de markt doet?

Bitcoin en de hele cryptomarkt eindigden de afgelopen twee dagen met een enorme zucht van verlichting en verzamelden zich tot $45.000, sinds Oekraïne en Rusland overeenkwamen een vredesbespreking te starten, hoewel tot nu toe geen doorbraak. De agressieve toespraak van Fed-voorzitter Powell bracht BTC echter opnieuw onder de $43.500. Volgens Justin Kwok, hoofdanalist van Bexplus, wordt de Bitcoin-markt geconfronteerd met tegenwind aan de verkoopzijde.

Het gesprek over Rusland vordert moeilijk en hamert op de wereldeconomie

Op 28 februari stemde Oekraïne ermee in om met Rusland te onderhandelen, omdat het de directe hulp van de NAVO niet had. Maar het gesprek was geen succes. Omdat er geen doorbraak was om het vuren te staken, trof een grote explosie dinsdag het centrum van Charkov, de op een na grootste stad van Oekraïne. In de tussentijd wordt Rusland geconfronteerd met een toenemend internationaal isolement vanwege zijn invasie van Oekraïne, waaronder het schrappen van Russische banken door het Westen van SWIFT en andere financiële sancties, die zowel de Russische als de wereldeconomie ernstige schade zullen toebrengen. Het zal ook leiden tot een enorme daling van het risicosentiment, waardoor beleggers in paniek kunnen raken en besluiten om hun Bitcoin te verkopen.

Powell steunt renteverhoging tegen hoge inflatie

Rusland staat bekend als de thuisbasis van een breed scala aan natuurlijke energiebronnen, waaronder olie en gas. Het conflict tussen Rusland en Oekraïne heeft ertoe geleid dat de olie- en gasprijzen zijn gestegen, en heeft ook de bezorgdheid gewekt dat de inflatie, die al oploopt, nog verder kan oplopen.

Daarom ligt een van ’s werelds belangrijkste centrale banken, de Federal Reserve, op schema om de rentetarieven te verhogen. Woensdag drong Fed-voorzitter Powell erop aan dat “het passend zal zijn om in maart een renteverhoging van 25 basispunten te starten. Ondanks het conflict in Oekraïne dat onzekerheid brengt voor de Amerikaanse economie, benadrukt Powell dat een grotere verhoging later dit jaar op tafel blijft liggen.”

Beschouwd als een afdekking van inflatie, schoot de Bitcoin-prijs omhoog in een omgeving van hoge inflatie en lage rente in de afgelopen 2 jaar. Naarmate de Federal Reserve en de mondiale grote centrale banken het monetaire beleid verstrakken, zal de inflatie echter dalen. En in theorie zullen de hogere rentetarieven leiden tot een lagere eetlust voor risicovolle activa zoals bitcoin.

Focus op niet-agrarische salarisadministratie en FOMC-vergadering

Het Amerikaanse rapport Non-Farm Payrolls (NFP) wordt vrijdag gepubliceerd. De verwachte gegevens laten een verdere verbetering van de arbeidsmarkt zien, waarbij de economie naar verwachting in februari 400.000 banen zal toevoegen. NFP-gegevens kunnen ook rechtstreeks verband houden met de beslissingen van het FOMC in maart, met name de renteverhogingen. Het is vermeldenswaard dat het ADP National Employment Report dat op 1 maart is gepubliceerd, aantoont dat de particuliere loonlijsten met 475.000 banen zijn gestegen. We kunnen voorspellen dat het NFP-loonlijstrapport waarschijnlijk meer zal zijn dan voorspeld, wat de mogelijkheid voor de FED vergroot om de federale fondsenrente te verhogen.

Technische Bitcoin-prognose

Op de daily chart handelt BTC/USDT onder het 50-daags eenvoudig voortschrijdend gemiddelde en het 38,2% Fibonacci-retracementniveau, wat de afgelopen weken ook een moeilijk niveau is gebleken voor bulls. MACD komt nog steeds niet boven de nullijn uit en de RSI-indicator vertoont een neerwaartse trend. Een omkering lager zou de BTC-prijs terug kunnen slepen naar het Fibonacci-niveau van 23,6% of de psychologische ondersteuning op het niveau van $40.000.

Bitcoin neigt te dalen onder $40.000, dit is wat beleggers ervan zouden moeten maken

Een verdere daling van de Bitcoin-prijs zal optreden vanwege de “zwarte zwaan”, de oorlog tussen Oekraïne en Rusland en de macro-economische vooruitzichten van renteverhogingen. In plaats van geld te verliezen in spottransacties, haasten beleggers zich naar de crypto-futuresmarkt om winst te maken.

Crypto-futureshandel met 100x hefboomwerking helpt u om geld te verdienen in zowel bullish als bearish runs met kleine belegde kapitalen. Als we bijvoorbeeld 1 BTC hebben gebruikt om een ​​shortpositie te openen tegen de prijs van $43.000 en deze te sluiten wanneer Bitcoin zakt naar $40.000, is de winst die u krijgt ($43.000 – $40.000) * 1 BTC * 100x / $40.000 = 7,25 BTC, waardoor de ROI 725% is.

BTC-futureshandel is populair onder ervaren handelaren. Als u een beginner bent en winst wilt maken in crypto-futures-contracten, is Bexplus een goede optie voor u.

U moet weten dat het gebruik van een hefboom u snel kan verdubbelen, maar u kunt ook snel geld verliezen als u de verkeerde richting kiest. Zorg er dus voor dat u een stop loss instelt bij het gebruik van een hefboom. Als u een beginner bent, moet u dit testen op een demo-account. Bexplus biedt 10 gratis accounts die erg vriendelijk zijn voor nieuwkomers. Als u geïnteresseerd bent, kunt u het demo-account gebruiken voor risicovrije handel en het testen van uw handelsstrategie.

De aanbevolen BTC Futures Exchange met 100x hefboomwerking

Bexplus is een toonaangevende crypto-futuresbeurs die 100x eeuwigdurende hefboomcontracten aanbiedt op verschillende cryptocurrencies: BTC, ETH, ADA, DOGE, XRP, enz.

Bij Bexplus kun je genieten van:

  • 100% gratis bonus. Stort 1 BTC om 2 BTC bijgeschreven te krijgen in de portemonnee.
  • Rentedragende portemonnee met tot wel 21% rente op jaarbasis. Als u 1 BTC stort, krijgt u 1,2 BTC per jaar.
  • Demo-account met 10 BTC voor handelaren om hefboomhandel te oefenen.
  • Hoge liquiditeit: extra snelle orderuitvoering zelfs bij grote marktschommelingen, geen spread en met lage latentie.
  • 24/7 een-op-een klantenservice om uw problemen op elk moment op te lossen.
  • Handel altijd en overal op iOS- of Android-apparaten met de Bexplus-app.

Word lid van Bexplus Copy Trading om BTC te verdienen met superieure handelaren

Door deel te nemen aan copy trading in Bexplus, kunt u automatisch andere handelsorders kopiëren van uitstekende handelaren met een hoog winstpercentage. U kunt ervoor kiezen om alle handelaren te kopiëren op basis van hun handelsprestatiestatistieken, zoals winstgevendheid. U kunt ook de positiegrootte aanpassen, stop-loss of take-profit instellen om de risico’s te beheersen en de winst te garanderen.

Registreer nu een account in Bexplus en geniet van de winstgevende crypto-reis.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!