Verlies je geld met traden? Dan hebben we hier wat tips!

Tegenwoordig lijkt het alsof iedereen het heeft over cryptocurrency en er geld mee verdient. Succes van de ene op de andere dag is geen onmogelijk verhaal in de cryptomarkt. Waar er talloze manieren zijn om geld te verdienen, zijn er net zo veel manieren om geld te verliezen. Zo zijn er talloze verhalen van mensen die al hun geld, van spaargeld tot verdwenen hypotheken, verloren hebben. Het enige wat hier voor nodig is, is een grote crash in de prijzen van crypto. Maar toeschouwers zullen niets horen over die trieste verhalen, terwijl de cryptomarkt blijft groeien.

Verliezen komt maar al te vaak voor als je te maken hebt met dergelijke volatiele activa. Maar is verliezen onvermijdelijk? Hier zijn verschillende hoofdredenen om geld te verliezen, te leren van fouten, en je kunt er sterker en wijzer uitkomen.

Gebrek aan inzicht in de markt

We zijn zeker niet allemaal ‘experts’ of hebben voorkennis. Maar we maken vaak de fout om te veel op ‘experts’ te vertrouwen zonder zelf de markt te leren kennen. Is de markt met een hoge liquiditeit? Heeft je crypto voldoende potentie? Om te weten wanneer het een goed moment is om te handelen, moet je weten wat de markt beweegt. Dus doe je eigen onderzoek.

Gebrek aan handelsvaardigheden

Ben jij een goede handelaar? Heb je je eigen handelsstrategie ontwikkeld? Er zijn veel mensen die al een jaar handelen en nog steeds niet weten hoe ze een grafiek moeten lezen of indicatoren moeten gebruiken. Het is erg belangrijk voor handelaren om hun eigen handelsstijlen te hebben, zodat ze de menigte niet zullen volgen en emotioneel gaan handelen. Veel beurzen bieden zelfstudies en sommige bieden gebruikers zelfs een persoonlijke accountmanager vol handelstips!

Te veel handelen en te grote posities

Emotionele handel is heel gebruikelijk. Beginnende handelaren verleggen vaak hun grenzen om de hoogtepunten na te jagen in de hoop op grotere winsten. Wanneer de prijs daalt, zijn ze vaak het snelst om de markt te ontvluchten en verliezen ze elke hoop om hun geld terug te verdienen. Van sommige beurzen en whales is bekend dat ze profiteren van dergelijk gedrag om de markt te pompen of te dumpen. Om nog maar te zwijgen over het feit dat je, van elke transactie die je doet, je een vergoeding moet betalen aan beurzen. Wees geduldig en houd de controle. Onthoud bovendien altijd dat je je geld in verschillende aandelen moet verdelen. Gooi niet al je eieren in hetzelfde mandje.

Vergeten om stop-loss en take-profit in te stellen

Handelen zonder stop-loss of take-profit is als autorijden zonder pauzes. Het is waar dat we een nederlaag niet graag toegeven en te hebzuchtig zijn om een ​​winnende positie te verkopen. Maar we kunnen niet altijd gelijk hebben en winnen, vooral niet in deze volatiele markten. Handelen is een zaak voor de lange termijn en met een goed stop-loss- en take-profitniveau kunnen we altijd een andere transactie starten.

Emotionele handel

Beginnende handelaren zijn gemakkelijk bang en ontmoedigd wanneer de prijs daalt. Cryptocurrencies zijn vluchtig, dit is de reden waarom mensen veel geld kunnen verdienen door ze te verhandelen. Wanneer je in crypto’s belegt, moet je het geduld en lef hebben om met prijsschommelingen om te gaan.

Is dit de juiste exchange voor jou?

Er zijn net zoveel beurzen als cryptocurrencies, en een groot deel van hen is oplichterij of heeft weinig volume. Een slechte beurs brengt onredelijke kosten in rekening en vertellen je gewoon niet welke kosten je moet betalen. Van sommige beurzen wordt aangenomen dat ze de markt manipuleren of opzettelijk de stekker eruit trekken. Erger nog, elk jaar sluiten veel beurzen en verdwijnen ze – met hen de deposito’s van gebruikers. Ook zijn de handelsengines en regels van sommige beurzen gewoon zo moeilijk, dat het veel tijd kost om ze gewoon te leren gebruiken.

Als je op zoek bent naar een goede beurs, zoek er dan een met een demo-account. Met een demo-account kun je handelsstrategieën oefenen, uw emoties leren beheersen en de markten leren analyseren. Succesvolle handelaren zijn degenen die de markt leren analyseren, op de hoogte blijven van marktnieuws en verschillende strategieën blijven uitproberen. Een goed demo-account dient als een sandbox voor je om jouw vaardigheden te verbeteren en vertrouwd te raken met de snel veranderende markt.

Bexplus biedt 100x hefboomwerking in BTC-, ETH-, DOGE-, ADA- en XRP-futurescontracten. En bied 10 BTC-demo-accounts. Bexplus wordt vertrouwd door meer dan 800K-handelaren over de hele wereld, waaronder de VS, Japan, Korea en Iran. Geen KYC, geen aanbetaling, handelaren kunnen de meest attente diensten ontvangen, waaronder 24/7 klantenondersteuning en persoonlijke accountmanager.

Demo-account met 10 gratis BTC

Wanneer je jezelf met succes aanmeldt, kun je de 10 gratis BTC in de handelssimulator krijgen, waarmee je het handelen in futures-contracten kunt oefenen zonder geld te verliezen.

Portemonnee met tot 21% jaarlijkse rente

Prijzen stijgen, prijzen dalen, maar de Bexplus BTC-portemonnee is bedoeld om jouw activa te beschermen en te vergroten. Als je even wilt uitrusten van de steeds veranderende cryptomarkt, kun je terecht bij de Bexplus renteportemonnee. Het biedt 21% rente op jaarbasis. Dat wil zeggen, als je 1 BTC stort, krijg je een jaar later 1,2 BTC. Onmiskenbaar is dat bijna de grootste interesse in de industrie.

100% bonus om u te helpen uw winst te maximaliseren

Dubbele stortingen, dubbele winst. Gebruikers kunnen een stortingsbonus van 100% krijgen voor elke storting op Bexplus. Als je 1 BTC stort, wordt er 2 BTC op jouw account bijgeschreven en zijn de winsten die met de bonus zijn behaald, opneembaar.

Meld je nu aan!

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.