Dit moeten Bitcoin en Ethereum doen om het macro bullish scenario te activeren!

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Bitcoin en Ethereum hebben de afgelopen dagen veel sterkte laten zien en daarmee lijken we een serieuze poging te doen om een reversal te maken. Maar we zijn er nog niet! Wat moeten Bitcoin en Ethereum doen om het macro beeld naar bullish te kantelen? Dat is wat ik behandel in deze video!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier!

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!