Stem op CryptoBenelux in de Bitcoinhelper Cryptocurrency verkiezingen 2021-2022!

Ieder jaar in februari organiseert Bitcoinhelper de Bitcoin en cryptocurrency verkiezingen. Oftewel kan iedereen uit de Nederlandse crypto-community weer stemmen op zijn of haar favoriet. Stemmen kan per 01/02/2022 tot 28/02/20222 in verschillende categorieën. Alle categorieën, de personen en bedrijven, vormen samen de crypto-influencerslijst. Dit jaar zijn er twee nieuwe categorieën toegevoegd, de meest populaire crypto Podcasts en de beste Technische Analist. De overige categorieën zijn beste crypto Nieuwspagina, YouTuber, Cursus en natuurlijk de crypto-Influencer van het jaar!

Hart onder de riem

Volgens Martin de oprichter van Bitcoinhelper is deze verkiezing niet alleen leuk voor de Nederlandse crypto-community, maar zeker ook voor al die bedrijven en personen werkzaam in deze wereld. “Iedere stem is toch ook gewoon een blijk van waardering voor al deze mensen die 24/7, 7 dagen in de week druk bezig zijn met het creëren van content en/of het aanbieden van producten en/of diensten”.

Doopie Cash winnaar 2020-2021

Vorig jaar is Doopie Cash uitgeroepen tot crypto influencer van het jaar en heeft Martin live in de weekend stream de prijs uitgereikt. Volgens Berry is dit de prijs van je het uiteindelijk voor doet. Een blijk van waardering vanuit de Nederlandse community zelf.

Stem op CryptoBenelux

Uiteraard zijn wij van CryptoBenelux ook genomineerd in de categorie van beste nieuwspagina. Wij zouden het dan ook erg leuk vinden als jij op ons zou willen stemmen. Het zou een mooie blijk van waardering zijn om deze prijs te winnen.

Stemmen

Wil je nu ook jou stem uitbrengen dat kan door te gaan naar https://www.bitcoinhelper.nl/de-cryptocurrency-influencer-van-nederland-cryptoverkiezing-voor-het-jaar-2021/.

LET OP! Je kan per categorie maar 1 keer jouw stem uitbrengen.