PrimeXBT BNB

PrimeXBT biedt nieuwe gebruikers tot $500 welkomstbonus bij eerste storting

PrimeXBT, een wereldwijd multi-assetplatform dat een uitgebreide reeks handelsproducten en cryptocurrency-services biedt, heeft een handelsstimuleringsbonus aangekondigd voor nieuwe gebruikers die in de eerste 24 uur een crypto-storting doen op hun margehandelsaccounts.

Met deze nieuwe welkomstbonus kunnen gebruikers een unieke beloning van 5% van hun eerste storting (maximaal $500) verzilveren. De storting op de margehandelsrekening moet binnen 24 uur na aanmelding worden gedaan om te profiteren van de welkomstbonus.

Binnen dezelfde 24 uur na het aanmaken van en inloggen op het account, kunnen nieuwe gebruikers ook andere margehandelsaccounts (ETH, USDT of USDC) openen om een ​​vergelijkbare welkomstbonusaanbieding te claimen. Zodra de bonus is ingewisseld, wordt de beloning geactiveerd in het handelsaccount van de gebruiker.

Wat is PrimeXBT?

PrimeXBT is een bekroond handelsplatform dat een ‘one-stop-shop’-oplossing biedt met tal van producten en diensten gecombineerd in één account, allemaal met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface.

Het platform biedt handelaren de mogelijkheid om Crypto, Indices, Commodities en FX te verhandelen met margerekeningen, waardoor ze het winstpotentieel kunnen maximaliseren en via CFD-contracten kunnen verdienen aan zowel stijgende als dalende markten.

PrimeXBT biedt ook een innovatieve Copy-trading module, genaamd Covesting. Gebruikers kunnen profiteren door hun eigen kopieerstrategieën van andere succesvolle handelaren op te zetten en te beheren, en winst te maken op andere handelaren en hun successen. Dit biedt een uitstekende gelegenheid voor zowel ervaren succesvolle handelaren als volgers om te verdienen en elkaars winstpotentieel aanzienlijk te vergroten.

Handel beschikbaar maken voor iedereen

PrimeXBT heeft zichzelf gefactureerd als een handelsplatform dat krachtig genoeg is voor gevorderde en ervaren handelaren, en ook eenvoudig te gebruiken is voor absolute beginners. Het platform probeert handel voor iedereen te stimuleren met de bovengenoemde welkomstbonus, maar ook met andere initiatieven.

Onlangs lanceerde PrimeXBT ook een innovatieve functie om vriendelijke concurrentie tussen de handelsgemeenschap te stimuleren – de geheel nieuwe wedstrijdmodule. Met deze tool kunnen gebruikers deelnemen aan verschillende wedstrijden, handelen met virtuele fondsen en andere deelnemers verslaan door de ranglijst te beklimmen als een manier om handelsvaardigheden aan te scherpen en een idee te krijgen van de handelswereld.

Over PrimeXBT

PrimeXBT is een meermaals bekroond fintech-bedrijf opgericht in 2018 dat een synthetische contracthandelsinfrastructuur voor cryptocurrency, FX, indices en grondstoffen biedt. Het platform biedt toegang tot een breed scala aan handelshulpmiddelen met behoud van veiligheid, liquiditeit en een veilige en efficiënte handelsomgeving voor iedereen. PrimeXBT biedt ook de Covesting-module voor copytrading, waarmee gebruikers door honderden handelsstrategieën van andere handelaren kunnen bladeren en hun handelsactiviteiten automatisch kunnen kopiëren.

Ga voor meer informatie naar https://primexbt.com

Volg PrimeXBT op Facebook en Twitter.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN