Binance opnamelimiet

Binance hervat stortingen via SEPA betalingen

De bekende cryptocurrency-beurs Binance is een samenwerking aangegaan met het in Londen gevestigde betalingsbedrijf Paysafe om bankoverschrijvingen in de Single Euro Payments Area (SEPA) voor klanten te hervatten.

Binance heeft in juli vorig jaar SEPA-overdrachten tijdelijk opgeschort vanwege het feit dat de beurs onder druk kwam te staan door Europese regelgevers. Nu is de beurs echter weer begonnen met het uitrollen van ondersteuning voor SEPA – een systeem waarmee gebruikers girale eurobetalingen kunnen doen via bankrekeningen overal in de Europese Unie, evenals in verschillende niet-EU-landen.

De beurs gaf echter aan dat het eerst de nieuwe functionaliteit zal testen onder “geselecteerde gebruikers”. Het gaf het volgende aan in een blogpost:

“Gebruikers worden geselecteerd op basis van een reeks testcriteria om deel te nemen aan het proefprogramma. De volledige heropening van SEPA-kanalen zal te zijner tijd over de markten worden opgeschaald.”

Paysafe zal in wezen optreden als een fiat on-ramps-partner voor Binance in Europa. De Binance-woordvoerder zei dat Paysafe een platform voor Binance heeft ontwikkeld, met behulp van zowel hun digitale portemonnee-technologie als hun betalingsverwerkingsmogelijkheden, dat de fiat-to-crypto-services van Binance voor gebruikers in Europa zal ondersteunen. iDEAL betalingen zullen echter nog niet mogelijk zijn op de beurs.

Heb je nog geen account op Binance? Klik dan hier en ontvang 10% korting op je commissie.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN