Solana kan een lower high van $170 maken

De afgelopen maanden waren handelaren en beleggers geïnteresseerd in Solana (SOL). Voordat beleggers er in investeren worden de prestaties van de munt eerst in de gaten gehouden.

De prijs van SOL is in de afgelopen week behoorlijk gekelderd. De munt is ook in de afgelopen 24 uur blijven dalen tot $134 op het moment van schrijven. Het handelsvolume is in de afgelopen 24 uur is gelijk aan $1,4 miljard en de marktkapitalisatie is gedaald tot $42 miljard. De verwachting is dat de prijs verder zal dalen door de huidige marktinstabiliteit.

Prijsactie van SOL

Op de 4-uurs grafiek was SOL een aantal dagen geleden bezig met het maken van een ascending wedge. Als gevolg hiervan stortte de prijs in de afgelopen twee dagen ineen. De bulls konden het prijsniveau van $149 niet doorbreken. Op 18 januari werd zelfs het niveau van $138 verloren, wat voor vandaag een grote rode candle tot gevolg heeft. Het eerstvolgende support-level ligt op $134. Op het moment van schrijven wordt SOL verhandeld voor prijs van $134.

Het is van cruciaal belang dat de RSI boven de 43 punten blijft. Toch is de lijn van de indicator echter onderweg naar beneden richting de oversold-regio. De Directional Movement Indicator (DMI) geeft daarnaast een bearish bias aan.

SOL zal naar verwachting gaan stijgen volgens de cryptostrateeg, Altcoin Sherpa. Hij zei in een tweet het volgende:

“$SOL: het lijkt erop dat dit huidige gebied steun was; logisch gezien het de 200D EMA is en het laatste gebied van echte consolidatie in september. In ieder geval een lagere high verwachtend naar $170.”

Volgens Altcoin Sherpa is het huidige prijsniveau een support-level. Daarnaast verwacht hij een in ieder geval een lower high van minstens $170. Dat kan goed nieuws zijn voor de beleggers en handelaren in SOL. Een stabiele markt is echter wel van belang om dit op de korte termijn te kunnen realiseren.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!