Bitcoin bull run

Michaël van de Poppe voorspelt altseason vanaf Q1 2022

De gerenommeerde Nederlandse cryptocurrency-analist, met meer dan een half miljoen volgers op Twitter, Michaël van de Poppe heeft recentelijk een reeks gewaagde voorspellingen voor de Bitcoin koers en de algemene cryptomarkt geplaatst. Hij gaf aan dat BTC al een cruciaal “make it or break it” -gebied van ondersteuning heeft bereikt. Hij tweette:

“Chop, chop, chop is het voor Bitcoin. Een cruciaal gebied om vast te houden is die regio die we al hebben aangeraakt met $42k. De sluiting was boven de $46-47k en dat wil ik liever niet verliezen.”

Van de Poppe voorspelt dat de bull-run van Bitcoin op lange termijn zal doorgaan in het nieuwe jaar, ondanks de recente schokkerige prijsactie. Hij tweette hier het volgende over:

“De bull-markt gaat nog steeds door voor Bitcoin.”

Wat de rest van de crypto- en altcoin-markten betreft, voorspelde Van de Poppe dat de bodem bijna in zicht is en, hoewel hij niet langer verwacht dat altcoins in de resterende drie weken van 2021 “parabolisch” zullen stijgen, gelooft de handelaar dat de cryptomarkten tijdens Q1, Q2 en Q3 van 2022 zich in een altseason zullen bevinden. Hij tweette het onderstaande:

“Ik denk:

▫️ Markten dalen deze maand af, aangezien de meerderheid tot de conclusie komt dat we nu niet parabolisch gaan.
▫️ Grote doorbraak Q1 2022 inclusief altseason.
▫️ ETH-paren om op te focussen, want het doel is om deze cyclus beter te presteren dan ETH.
▫️ Peak bull cycle Q2/Q3 2022.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN