Bitcoin Update

Analist voorspelt wanneer Bitcoin koers zijn top zal bereiken

De veel gevolgde cryptocurrency-analist Benjamin Cowen heeft in een recente video met collega-analist TechDev aangegeven dat er waarschijnlijk één technische katalysator is die ervoor kan zorgen dat de Bitcoin koers een parabolische rally door kan maken.

In de video toonde TechDev een grafiek die volgens hem hints geeft wanneer BTC een doorbraak zal maken om het gebied van zes cijfers te betreden. Hij combineerde logaritmische groeicurven met Fibonacci-niveaus en legde ze bovenop een langetermijn Bitcoin-grafiek met candles van twee weken. Op basis hiervan gaf hij aan dat de Bitcoin koers de neiging heeft om parabolisch te worden zodra het het 1.618 Fibonacci-niveau overschrijdt, wat zich ook op dezelfde plaats bevindt als de middelste logaritmische band. Hij zei het volgende:

“Niets lijkt me niet op de goede weg wat betreft [de] gezondheid van de markt op dit moment. Vanaf vandaag hebben we een beetje gelijk op wat ik een belangrijk snijpunt zou noemen tussen deze middencurve van de logregressieband, deze 50% fib-curve van deze band en dit 1.618-niveau. Als we er een candle van 2 weken boven kunnen sluiten, verwacht ik een explosieve prijsstijging naar boven, en ik ben opgewonden om te zien waar dat ons brengt.”

De crypto-analist merkte tevens op dat het Fibonacci-niveau van 2,72, waar hij van aangaf dat Bitcoin de neiging heeft om naar boven te gaan, pas eind 2022 samenvalt met de top van zijn kanaal. Hoewel hij er nog niet van overtuigd is dat de crypto-bull-cyclus zo lang zal duren, zei hij nog steeds dat de top van BTC in dat tijdsbestek overeenkomt met wat hij in de grafieken ziet:

“Hoewel ik het nog steeds moeilijk vind om ons op dit moment helemaal uit te breiden tot die tweede helft van volgend jaar, zou dat het punt zijn waarop de twee doelen zouden voldoen en ons in staat zouden stellen aan beide voorwaarden te voldoen, dus zo zie ik eruit nu op de markt. We lijken op een behoorlijk kritiek punt te zitten waar een sterke afsluiting van twee weken boven dit niveau een aantal grote runs voor Bitcoin zou kunnen betekenen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN