IEO van CODI Finance’s native token “$CODI” is nu live

CODI, een nieuw ecosysteem effecten door Solana Blockchain, lanceerde op 15 november 2021 het beursaanbod (IEO) van zijn native token, $CODI. CODI’s doel is om het “ultieme DeFi-ecosysteem” te gebruiken door gebruik te maken van Solana’s hoge snelheid, lage latentie en lage transactiekosten. Verder hoop CODI de DEX- en kredietsector van de DeFi-industrie te verbeteren door een platform te creëren met een mooie en gebruiksvriendelijke interface, uitgebreid een gevarieerde reeks functies.

CODI Finance, met zijn unieke IDO-lanceringsprotocol en gedecentraliseerd uitleenprotocol, is een verademing in de DeFi-ruimte, met name in het Solana-ecosysteem. Alleen Solana kan de delicate balans tussen interoperabiliteit, schaalbaarheid, snelheid, besparingen en governance bieden die vereist zijn voor het IDO-lanceringsplatform van CODI. Retailbeleggers zouden vooruitstrevende DeFi-projecten kunnen financieren via het IDO-lanceringsplatform van CODI in een gedecentraliseerde en interoperabele omgeving, door Solana. Bovendien zou het CODI-ecosysteem tokendistributie, automatische token claims en deelnemers een gedecentraliseerd KYC-model bieden.

CODI is ook van plan en leenprotocol te verstrekken, met gebruikers op een gedecentraliseerde en transparante manier leningen kunnen verkrijgen. De leen- en kredietsector is goed voor meer dan 60% van de totale marktkapitalisatie van de DeFi-industrie en is een beter model dan het traditionele leensysteem.

Informatie over de IEO van CODI

De IEO voor CODI-tokens zou op 15 november beginnen en zou in drie rondes worden verdeeld. Het native token van het CODI-ecosysteem, $CODI, zou zowel een liquiditeits- als een governance-token kunnen zijn, waarbij het CODI-ecosysteem een ​​actief gebruikersbeheermodel implementeert in de vorm van een DAO.

Van 15 november tot 14 december zijn er drie rondes voor deze IEO, waaronder:

  • Ronde 1: 15 november – 30 november 2021. Beschikbare voorraad: 30.000.000 CODI.
  • Ronde 2: 1 december t/m 9 december 2021. Beschikbare voorraad: 21.000.000 CODI.
  • Ronde 3: 10 december t/m 14 december 2021. Beschikbare voorraad: 15.000.000 CODI.

Het totale aanbod van de IEO is beperkt tot 66 miljoen $CODI, of meer dan 20% van het totale aanbod van 330 miljoen $CODI. Tijdens deze drie ronden zou $CODI tegen verschillende prijzen worden vermeld. De prijs van $CODI in de eerste ronde is $0,04, de prijs van de tweede ronde is $0,05 en de prijs van de derde ronde is $0,055.

CODI is een succesvol project, getuige het succes van de onderhandse verkoop begin oktober. CODI’s beursintroductie (IEO) zou plaatsvinden op de P2PB2B-beurs, een bekende cryptocurrency-beurs.

Ga voor meer informatie over dit project naar Codi.finance, of u kunt lid worden van de community door hun social media-kanalen te volgen:

Twitter: https://twitter.com/Codi_Finance
Discord: https://discord.gg/gyUadGhScv
Telegram: https://t.me/codi_finance_community

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!