Content schrijver (ZZP) gezocht voor CryptoBenelux

Beste lezers, CryptoBenelux groeit. En dat doen we het liefst met jou! Onze organisatie is op zoek naar een nieuwsgierige, getalenteerde en crypto-minded content schrijver. Heb jij de passie en ervaring om pakkende artikelen onder de doelgroep te brengen via onze website? Heb jij net als wij de ambitie om te groeien en stappen te zetten richting meer vrijheid? Lees dan de vacature hieronder!

Wat is CryptoBenelux?

CryptoBenelux is in november 2017 gestart als Facebook community. Het ledenaantal groeide echter zo explosief, dat we al snel besloten om de community uit te breiden en uiteindelijk een website te starten. Momenteel hebben we een erg succesvolle nieuwswebsite omtrent cryptocurrencies en blockchain-technologie met meer dan 100.000 unieke bezoekers per maand. Er zitten echter genoeg andere dingen in de pijpleiding, waardoor we tot de conclusie gekomen zijn dat we een extra persoon nodig hebben om ons team te versterken.

Functieomschrijving

Je bent een ZZP’er met een goede beheersing van de Nederlandse taal en met een passie voor cryptocurrencies. Je houdt er van om teksten te schrijven en jezelf bezig te houden met de laatste ontwikkelingen in de crypto-markt. Naast het schrijven van toffe teksten, kijk je naar het grote geheel. Is het onderwerp relevant voor onze doelgroep? Is dit nieuws op feiten berust of op meningen? Is de bron betrouwbaar? Dit alles doe je natuurlijk samen. Samen met het content team creëer je spraakmakende content voor onze website!

Wat verwachten wij van jou?

  • Een kritisch oog, een vlotte pen en zicht op het grote plaatje: dat heb jij. We verwachten niet dat je het wiel opnieuw uitvindt, wel dat je keer op keer zoekt naar vernieuwing.
  • Je bent inhoudelijk sterk: je doorgrondt waar het nieuws over gaat en hoe je het kan verwoorden. Ook overtuig je de bezoekers van de artikelen die je schrijft.
  • Je zorgt dat jouw teksten niet alleen aansluiten bij de doelgroep, maar dat de doelgroep jouw teksten ook vindt! Je schrijft voor optimale vindbaarheid, zonder in te leveren op leesbaarheid.

Jij hebt…

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Uitstekende grammaticale vaardigheden;
  • Jouw kennis van de Engelse taal in zowel spraak als geschrift is dik in orde.
  • Ervaring met WordPress en Yoast.
  • Kennis van of affiniteit met de cryptocurrency-markt.

Herken jij jezelf hierin? Kun je op alle onderstaande punten ‘ja’ antwoorden? Stuur dan direct jouw CV en motivatie naar vacatures@cryptobenelux.com. Waarschijnlijk ben jij het talent dat wij zoeken!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!