Bitcoin koers zal binnenkort zijn recordniveau doorbreken, aldus Michaël van de Poppe

De veel gevolgde Nederlandse cryptostrateeg en -handelaar Michael van de Poppe heeft recentelijk in een nieuwe YouTube-video aangegeven dat Bitcoin (BTC) binnenkort zijn hoogste punt ooit zal bereiken. Hij schetste in de video tevens de potentiële prijsactie van Cardano (ADA), Fantom (FTM), Celer Network (CELR) en Verasity (VRA).

De analist begon zijn video met aangeven dat hij optimistisch is over de toekomst van de Bitcoin koers en dat hij verwacht dat het koningsmunt een ​​stijging in de richting van zijn hoogste punt ooit van $64.000 zal realiseren, zolang het boven een belangrijk niveau blijft. Hij zei het volgende:

“[Wat betreft de] cruciale niveaus voor Bitcoin op dit punt … We hebben een mooie doorbraak naar boven, dus we kijken naar een mogelijke voortzetting als we boven de $55.000 tot $55.500 blijven. Als dat gebeurt, ga ik ervan uit dat [de] test van het hoogste punt ooit voor de deur staat, en dat wordt geweldig.”

Cardano moet eerst bodem bereiken

Kijkend naar Cardano, gaf de cryptostrateeg dat het smart contract-platform waarschijnlijk zal blijven bloeden op zijn Bitcoin-paar (ADA/BTC) voordat het een bodem bereikt. Hij ging verder met:

“Het zou me niet verbazen als we een corrigerende zet krijgen helemaal terug richting 0,000031 BTC [$1,77] – 0,000032 BTC [$1,89]. Op dit moment wil je gewoon een duidelijke bevestiging hebben dat er een bodem is.”

Op basis van de grafiek verwacht Michaël dat het ADA/BTC-paar de neerwaartse trend zal omkeren zodra het het ondersteuningsgebied bereikt op weg naar het lanceren van een rally naar 0.00006 BTC, wat neerkomt op $3,43.

Fantom, Celer Network en Verasity

De volgende cryptocurrency is het andere smart contract-platform, Fantom (FTM). In een aparte video gaf Van de Poppe aan dat hij op zoek is naar een terugtrekking van de FTM koers, voordat het zijn opwaartse trend kan hervatten. Hij zei het volgende:

“Als je op Fantom wilt handelen, moet je [het] gebied rond $1,68 tot $1,48 bekijken. Als het daar komt, geeft het je de beste kans. En dan, als je een potentieel ingangspunt wilt zoeken, gebruik je de vorige high [en] vorige low. [De] volgende doelzone is het gebied rond de $3,35 en mogelijk zelfs $5.”

Wat Celer Network betreft, zei Van de Poppe dat het layer-2-schalingsplatform momenteel in een neerwaartse trend zit ten opzichte van Bitcoin (CELR/BTC). Hij gaf aan dat hij mikt op 0,000002 BTC ($0,11) als potentieel toegangspunt.

De laatste munt die de handelaar besloot te bekijken is een video-sharingprotocol van de volgende generatie in de vorm van Verasity. Van de Poppe zei dat hij ook op zoek is naar VRA om te corrigeren voordat het een potentiële rally van meer dan 80% vanaf zijn startpunt kan veroorzaken. Hij identificeerde de volgende regio’s:

“Maar dit is de regio [$0,04] ​​waar je naar kijkt met een doelzone van $0,08.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!