cryptocurrencies.jpg

De cryptomarkt groeit sneller dan het internet, aldus Raoul Pal

Real Vision CEO en macrogoeroe Raoul Pal heeft in een recent interview met Anthony Pompliano aangegeven dat de totale marktkapitalisatie van crypto nog steeds een gigantische hoeveelheid ruimte heeft om te groeien. Hij gaf tevens aan dat de cryptomarkt sneller groeit dan het internet. Hij zei het volgende:

“Ik heb net een overzicht van de adoptie van internet, en crypto komt daar prachtig bij overeen, behalve dat internet met 63% per jaar groeide toen het 150 miljoen gebruikers had, wat crypto nu heeft. Dus het groeide met 63% per jaar [en] crypto groeit met 113%, dus dit is het dubbele van de acceptatiegraad van de snelste adoptie van technologie in de hele geschiedenis.

We hebben nog nooit zoiets gezien. Als je de wiskunde extrapoleert, kom je uit op 1 miljard mensen in 2024. Dus dit gaat heel, heel snel gebeuren. Tegen het einde van het decennium zit je waarschijnlijk op 3,5 tot 4 miljard mensen, dus het grootste deel van de wereld.”

Maak nu een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting!

Momenteel is de wereldwijde marktkapitalisatie voor cryptocurrency $2,39 biljoen op het moment van schrijven. Pal ging hier dieper op in door aan te geven dat de meeste grote activaklassen, waaronder aandelen, obligaties en onroerend goed, binnen de range van $150-300 biljoen liggen en dat hij denkt dat de cryptomarkt met 100x zal stijgen om die andere sectoren te evenaren. Hij ging verder met:

“Ik denk dat een ongeveer reële waarde die past bij de andere activaklassen $200 biljoen is. Dus het is 100x. We hebben nog nooit een activa gehad die 100x van die omvang deed in de hele geschiedenis. We hebben het nog nooit eerder gezien, niemand van ons heeft dit meegemaakt. Dus dit wordt, denk ik, de grootste generatie van rijkdom die de wereld in zo’n korte tijd heeft gezien.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN