Polkadot koers analyse

MyPileus: Golem Network (GLM) ziet er interessant uit!

Vanaf vandaag zullen wij onze technische inzichten ook neerpennen voor de lezers van CryptoBenelux. We zullen een consequent systeem gebruiken om onze visies te vertalen in een gameplan. In het begin kan het misschien wat onwennig zijn, maar we willen alvast op weg helpen ons beter te begrijpen. Vandaar dat je alle uitleg van onze lagen/methoden kunt terugvinden door onze educatie video’s op YouTube te bekijken!

Wij maken namelijk gebruik van een lagen-stappen-plan. Dit wil zeggen we hebben onze eigen steun en weerstanden lagen gecreerd via TradingView die jullie ook kunnen gebruiken. Mocht je hier interesse in hebben, dan kan je contact met ons opnemen door hier te klikken of door ons op te zoeken via Telegram (@pileussupport).

Deze week gaan we Golem Network (GLM) bekijken. Het Golem Network “stimuleert een wereldwijde groep makers die ambitieuze softwareoplossingen bouwen en het technologische landschap van toekomstige generaties zullen vormgeven door toegang te krijgen tot de computerbronnen op het platform”, aldus de website van het project.

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Momentum meter

Allereerst beginnen we met de momentum meter. Deze indicator geeft ons een buy signal aan. Dit wil zeggen dat we rustig een long kunnen gaan plannen, je kan voor een marketbuy kiezen, maar de kans is groot/reëel dat we GLM nog iets lager kunnen gaan oppikken; We kiezen in dit geval voor een conservatieve entry. De kans dat we niet gevuld zullen worden is dus aanwezig gezien het buy momentum, maar we gaan voor een lower entry en dus ook meteen een betere risk/reward. We gebruiken de volgende lagen om onze entry, stoploss en take profits te gaan bepalen. Alles volgens data en niks volgens gevoel!

OBS (orderblocks)

Wanneer we naar longs zoeken kijken we steeds naar de bullish OBS (groene zone’s). De eerst volgende onder is de zone van 833 t/m 907 sats en daaronder 681 t/m 747. We nemen beide zones in acht om daar op die niveaus meerdere entries te nemen. Weet je dat een stoploss zone eigenlijk beter omschreven kan worden als de aankoop zone? Je kan daar namelijk het beste op meerdere punten starten met inkopen, een soort DCA om in te schalen. Dit zal je een ideale gemiddelde entry prijs opleveren en hierdoor zal je dus meer geld verdienen.

Grafiek ingezoomd op OBS:

SUD’s

Zal net bij orderblocks kijken we ook hier naar de steunen (en beter nog de clusters) en merken we bijna exact dezelfde niveaus op die je ook ziet op de ingezoomde chart.

Trading ranges

De trading ranges zijn 1 van de meeste krachtigste tools. Als je ze eenmaal begrijpt, zie ook onze educatie video’s, zal zeer gemakkelijk zijn om te begrijpen waar we inzitten qua steun en weerstand. Hierdoor zal het dus veel makkelijker zijn om jouw aankooppunt, zonder emoties, te bepalen.

Momenteel zitten we in de zone van 1229 sats als weerstand en steun op 939 sats. Daar ligt ook precies ons aankooppunt zie ook de chart ingezoomd hier:

Volume profile visible range (VPVR)

VPVR chart is van zelfspreken denk ik, zo niet check onze video rond VPVR educatie.

Wedges

Wedges gebruiken wij steeds, kun je wat vergelijken met patronen. Wij gebruiken ze vooral als zijnde vormen van compressie en expansie. Hier op GLM is duidelijk te zien dat we nog in compressie – ranging fase zitten, na ranging volgt altijd trending, dat is een zekerheid. Dus we met andere woorden al vertrokken, want je wilt steeds instappen in een trade wanneer de trein nog niet vertrokken is toch?

Ons gameplan

Ons gameplan is suggestief en géén financieel advies. Dus doe altijd je eigen onderzoek!

Heb je vragen voor ons of verzoeken? Contacteer ons dan via ons Telegram kanaal. Tot de volgende keer en trade safe!

Vergeet niet de mannen van MyPileus te volgen op hun YouTube-kanaal! Klik hier om een kijkje te nemen!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN