CoinMarketCap leerprogramma

Revolut is van plan eigen cryptocurrency te lanceren

De populaire fintech bank Revolut, dat digitale activadiensten aanbiedt en gevestigd is on Londen, VK, zou de volgende gigant kunnen zijn die een eigen cryptocurrency-token gaat lanceren.

Het is namelijk duidelijk geworden dat de neobank om goedkeuring gevraagd heeft van de Britse effectentoezichthouder, de FCA, om zijn exchange token te lanceren. Als dit initiatief groen licht krijgt, zal het starten om zijn eigen cryptocurrency te verspreiden in Europa en andere niet-Amerikaanse locaties. Een anonieme bron die bekend is met de zaak zei het volgende tegen CoinDesk:

“Het is een soort ‘Revolut-gebruikers verdienen een token’, vergelijkbaar met Wirex en Nexo.”

Maak nu een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting!

Het in Londen gevestigde bedrijf is een paar jaar geleden begonnen met het aanbieden van cryptocurrency-diensten en heeft het aantal aanbiedingen alleen maar vergroot. Onlangs heeft het bedrijf 11 nieuwe cryptocurrencies aan zijn platform toegevoegd, waaronder Cardano (ADA), Uniswap (UNI), Yearn Finance (YFI) en Uma (UMA).

Hoewel het niet het enige fintech-bedrijf is dat digitale activaproducten aan zijn klanten levert, aangezien het concurreert met PayPal en Robinhood, kunnen de potentiële implicaties van zijn cryptocurrency aanzienlijk zijn. De neobank heeft namelijk wereldwijd meer dan 16 miljoen klanten en verwerkt meer dan 150 miljoen transacties per maand.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN