Ethereum koers analyse

Cardano koers gaat de $10 nog aantikken, aldus analist

De veel gevolgde anonieme cryptocurrency-analist en -handelaar, bekend als Crypto Capo op Twitter, heeft recentelijk aangegeven dat hij denkt dat de Cardano koers naar $10 zal stijgen.

Op zaterdag (25 september) – de eerste dag van het tweedaagse Cardano Summit 2021-evenement – toen de Cardano koers ongeveer op $2,45 stond, zei de analist dat hij geloofde dat ADA een dieptepunt had bereikt op $1,90 en nu op weg was naar $10. Hij tweette het volgende:

In reactie op een andere twitteraar, die suggereerde dat een prijsvoorspelling van $10 voor ADA te optimistisch was, zei Crypto Capo dat zelfs bij $10 de marktkapitalisatie van Cardano kleiner zou zijn dan die van Ethereum.

Maak nu een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting!

Dit is echter niet de eerste keer dat de analist een prijs van $10 voor ADA voorspelde. Zo gaf hij op 13 juni al aan dat hij verwachtte dat Bitcoin, Ethereum en Cardano tegen het einde van 2021 respectievelijk meer dan $100K, $10K en $10 waard zouden zijn.

Volgens de laatste gegevens staat de Cardano koers momenteel op $2,30. Om een prijs van $10 te realiseren, zou ADA dus moeten stijgen met meer dan 400%. Dit zou een marktkapitalisatie van meer dan $300 miljard betekenen, wat inderdaad nog steeds $61 miljard lager is dan de huidige marktkapitalisatie van Ethereum.

Wat denken jullie? Gaat de Cardano koers de $10 nog aantikken? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN