Cardano koers gaat de $10 nog aantikken, aldus analist

De veel gevolgde anonieme cryptocurrency-analist en -handelaar, bekend als Crypto Capo op Twitter, heeft recentelijk aangegeven dat hij denkt dat de Cardano koers naar $10 zal stijgen.

Op zaterdag (25 september) – de eerste dag van het tweedaagse Cardano Summit 2021-evenement – toen de Cardano koers ongeveer op $2,45 stond, zei de analist dat hij geloofde dat ADA een dieptepunt had bereikt op $1,90 en nu op weg was naar $10. Hij tweette het volgende:

In reactie op een andere twitteraar, die suggereerde dat een prijsvoorspelling van $10 voor ADA te optimistisch was, zei Crypto Capo dat zelfs bij $10 de marktkapitalisatie van Cardano kleiner zou zijn dan die van Ethereum.

Maak nu een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting!

Dit is echter niet de eerste keer dat de analist een prijs van $10 voor ADA voorspelde. Zo gaf hij op 13 juni al aan dat hij verwachtte dat Bitcoin, Ethereum en Cardano tegen het einde van 2021 respectievelijk meer dan $100K, $10K en $10 waard zouden zijn.

Volgens de laatste gegevens staat de Cardano koers momenteel op $2,30. Om een prijs van $10 te realiseren, zou ADA dus moeten stijgen met meer dan 400%. Dit zou een marktkapitalisatie van meer dan $300 miljard betekenen, wat inderdaad nog steeds $61 miljard lager is dan de huidige marktkapitalisatie van Ethereum.

Wat denken jullie? Gaat de Cardano koers de $10 nog aantikken? Laat het ons weten op onze socials!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!