Bexplus voegt ADA toe aan platform: 100X leverage en 100% stortingsbonus

Ken jij Cardano (ADA)? De top 3 cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie heeft de voorkeur voor de meeste handelaren, vanwege de hoge potentie. Hierdoor willen steeds meer handelaren er in willen investeren. Omdat de vraag naar Cardano groot is heeft Bexplus ADA toegevoegd aan het platform om de portefeuilles van gebruikers te diversifiëren.

Sinds de oprichting streeft Bexplus ernaar de winst van haar gebruikers te maximaliseren en te beschermen. Om handelaren te helpen meer te verdienen, biedt Bexplus handelaren 2 voordelen: een 100% stortingsbonus en een portemonnee met 21% jaarlijkse rente; 3 tools: 100X leverage, een demo-account en een mobiele APP.

100% stortingsbonus

Bexplus biedt elke handelaar een stortingsbonus van 100% om meer winst te maken. Als u bijvoorbeeld 1 BTC stort, wordt er 2 BTC op uw account bijgeschreven. Houd er rekening mee dat de bonus maximaal 10 BTC is voor elke storting. De bonus is niet opneembaar, maar handelaren kunnen deze als marge gebruiken om grotere posities te openen en zo meer winst te maken. Winst gemaakt met de bonus is opneembaar.

Portemonnee met 21% jaarlijkse rente

De prijzen stijgen, de prijzen dalen, maar de Bexplus-portemonnee is bedoeld om jouw vermogen te beschermen en te vergroten. Als je even wilt uitrusten van de steeds veranderende cryptomarkt, kun je terecht bij de Bexplus renteportemonnee. Het biedt 21% rente op jaarbasis. Dat wil zeggen, als je 1 BTC stort, krijg je een jaar later 1,2 BTC. Ontegenzeggelijk is dat bijna de grootste rente in de markt.

Welke mogelijkheden zijn er bij Bexplus?

100X leverage

Met 100x leverage kun je 1 BTC gebruiken om een positie van 100 BTC te openen door long te gaan (je voorspelt dan dat de BTC koers zal stijgen) of short te gaan ( je voorspelt dan dat de BTC koers zal dalen). Als je bijvoorbeeld bij spothandel 1 Bitcoin koopt voor de prijs van $50.000, en ).

Als je bijvoorbeeld bij spothandel 1 Bitcoin koopt voor de prijs van $ 50.000, en wanneer het stijgt naar $55.000, ontvang je slechts $5000 als winst. Als je op Bexplus in 1 BTC investeert tegen dezelfde prijs met 100x leverage, en de Bitcoin prijs stijgt tot $55.000, maak je kans op winst van $500.000 (55.000-50.000) * 100 = $500.000.

Demo-account

Bexplus biedt een demo-account, die exact de echte handel simuleert. Daarom kunnen handelaren met het demo-account gemakkelijker hun strategieën oefenen zonder enig risico. Er zijn 10 aanvulbare BTC in de demo-account voor handelaren om zoveel te oefenen als ze willen.

Applicatie voor de mobiele telefoon

De Bexplus-app integreert alle noodzakelijke functies en hulpmiddelen (realtime grafieken, een verscheidenheid aan indicatoren, nieuwswaarschuwingen, enz.) Met behoud van een minimalistische en intuïtieve interface. Met de Bexplus app beheer je je account waar en wanneer je maar wilt. Bovendien kan de 24/7 melding je op de hoogte houden van grote prijsbewegingen, waardoor het gemakkelijker wordt om jouw posities veilig te stellen. Download de Bexplus APP in de Apple Store en Google Play.

Meer over Bexplus

Bexplus

Bexplus is een toonaangevend handelsplatform voor cryptoderivaten dat 100x leverage futures-handel biedt op verschillende handelsparen: BTC, ETH, ADA, Doge, XRP, enz. Bexplus vereist geen KYC en is populair bij meer dan 800k handelaren uit 0ver 200 landen/ Regio’s. Bovendien is het veilig om geaccrediteerd te worden door MSB (Money Services Business).

Handel op Bexplus en win de grootste winst! Registreer nu.

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!