PSG

Playbetr gaat samenwerking aan met Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain heeft een exclusieve driejarige regionale samenwerkingsovereenkomst getekend met www.Playbetr.com, een van de toonaangevende aanbieders van online weddenschappen in Latijns-Amerika. De club uit Parijs is nu een van de meest populaire clubs in Latijns-Amerika, vooral in Brazilië, het thuisland van veel van zijn voormalige en huidige spelers. Playbetr zal dus profiteren van de steeds toenemende populariteit van een van ‘s werelds meest invloedrijke sportclubs in Latijns-Amerika en zal exclusieve marketingrechten voor zijn gebruikers veiligstellen.

Als onderdeel van de deal zal Playbetr profiteren van de installatie van Digital Overlay®-technologie in het Parc des Princes, dat zich op een Latijns-Amerikaans publiek zal richten. Dit innovatieve systeem geo-lokaliseert de advertenties die op de led-schermen rond het veld worden weergegeven door de berichten aan te passen aan het publiek van de zender.

Playbetr zal ook profiteren van VIP-plaatsen voor thuiswedstrijden in het Parc des Princes, meet-and-greet-sessies van clublegendes, gesigneerde shirts en privé-evenementen in het Parc des Princes. Bovendien krijgt Playbetr toegang tot de digitale platforms van Paris Saint-Germain, inclusief de gelegenheid om speciale aanbiedingen te promoten op wedstrijddagen. Het gokplatform zal zijn klanten ook betere kansen bieden voor Paris Saint-Germain-wedstrijden en zal samenwerken aan speciale promoties die samen met de club zijn ontwikkeld.

“We zijn verheugd om Playbetr te verwelkomen in de Paris Saint-Germain-familie, als de allereerste officiële Latijns-Amerikaanse gokpartner van de club”, aldus Marc Armstrong, Chief Partnerships Officer van Paris Saint-Germain. “We zijn van mening dat Playbetr een ideale partner voor de club zal zijn, en samen zullen we in staat zijn om onze snelgroeiende fanbase in Latijns-Amerika te bereiken en verder aan te spreken. De unieke aantrekkingskracht van Paris Saint-Germain en zijn spelers in de regio maakt de club het perfecte platform voor Playbetr om hun merk te ontwikkelen.”

Marvin Jones, Chief Marketing Officer van Playbetr, zei het volgende over de nieuwe samenwerking: 

“We zijn trots om onze samenwerking met de meest elite en opwindende voetbalclub ter wereld aan te kondigen. In voetbal, net als bij weddenschappen, zijn prestaties primordiaal. Paris Saint-Germain heeft een solide reputatie van uitmuntendheid opgebouwd, zowel op als buiten het veld, en we kijken ernaar uit om de invloed van het merk nog verder over de hele wereld uit te breiden.”

Paris Saint-Germain werkt samen met crypto-projecten

De voetbalclub Paris Saint-Germain werd opgericht in 1970 en vierde zijn 50 ejubileum in 2020. Paris Saint-Germain heeft veel geweldige spelers aangetrokken, waaronder Ronaldinho, Beckham, Ibrahimovic en momenteel Neymar Jr, Mbappé en Messi. De internationale populariteit van de club blijft groeien. Het is nu een van de meest gevolgde clubs ter wereld.

Vorig jaar wist de fantasy-voetbalspel Sorare PSG aan te trekken als de 100e gelicentieerde club in het spel. Zo werden Huidige PSG-sterren zoals Neymar en Kylian Mbappé getokeniseerd op de blockchain en in het spel uitgebracht als digitale kaarten. Gebruikers kunnen deze digitale kaarten kopen, verzamelen, ruilen en gebruiken om hun fantasy-teams te vormen en om te strijden tegen andere spelers.

Ook wist cryptocurrency app Socios vorig jaar een samenwerking aan te gaan met Paris Saint-Germain. Socios is een app die is gebouwd op blockchain-technologie en een digitale valuta gebruikt, genaamd $CHZ. Fans hebben de mogelijkheid om Fan Tokens te kopen. Fans die de token bezitten, kunnen vervolgens hun stem uitbrengen op een aantal clubgerelateerde beslissingen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN