CoinGeek lanceert bounty-programma voor informatie over BSV-aanvallen

Vorige maand loofde het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken beloningen uit voor tips die leidden tot de identificatie van cybercriminelen die betrokken waren bij aanvallen op Amerikaanse kritieke infrastructuur. De tolerantie van de overheid voor digitale aanvallen bereikte blijkbaar zijn limiet na de recente golf van ransomware-aanvallen gericht op zowel publieke als private sectoroperaties, waarvan de meeste betaling in BTC eisten.

In dezelfde geest heeft de oprichter van CoinGeek, Calvin Ayre, genoeg van de aanvallen op BSV en is hij bereid te betalen om de daders te pakken. Ayre financiert persoonlijk een nieuw CoinGeek Crime Bounty-programma dat substantiële beloningen belooft voor informatie die materieel resulteert in veroordelingen voor misdaden die zijn gepleegd in het BSV-ecosysteem. Over de premie kan worden onderhandeld, afhankelijk van hoe goed de tip is, echter verwacht Ayre de komende jaren miljoenen aan premies uit te loven.

Ayre wil duidelijk maken dat dit programma een langdurige inspanning is om orde te scheppen in een sector die te lang werd gedomineerd door een ‘code is wet’ houding. Regulering is echter de enige veilig weg naar duurzaamheid voor de sector op de lange termijn. Arye ging verder met:

Het CoinGeek Crime Bounty-programma is bedoeld om de cryptocriminelen uit te roeien en de weg vrij te maken voor bouwers om eindelijk de enorme voordelen te realiseren die deze sector te bieden heeft.

Personen met informatie die licht werpt op de BSV-netwerkaanvallen worden dringend verzocht om hun informatie in te dienen op onze contactpagina.”

Dus heb je informatie over de aanvallen op het BSV-netwerk? Bezoek dan deze pagina om je informatie om te zetten in geld!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!