Esports

FTX lanceert NFT sportplatform en sluit 7-jarige deal met League of Legends

Crypto-exchange FTX lanceert een NFT-platform gericht op sport en entertainment. De exchange heeft een zevenjarige sponsorovereenkomst aangekondigd met de “League of Legends” Championship Series (LCS). Details over het bedrag en de lanceringsdatum werden niet bekendgemaakt. Met de nieuwe overeenkomst zal het logo van FTX prominent worden weergegeven tijdens The League Championship Series (LCS).

De zevenjarige sponsorovereenkomst tussen Riot Games en FTX werd aangekondigd in een tweet door LCS en een bericht op de “League of Legends” -website.

“We zijn trots om aan te kondigen dat FTX de officiële cryptocurrency-exchange van de LCS is.”

Binance
FTX US zal samenwerken met Dolphin Entertainment om een ​​”grootschalige” NFT-marktplaats te creëren die zich zal richten op merken in de sport-, entertainment-, gaming-, esports- en liefdadigheidsindustrie, om er maar een paar te noemen.

Brett Harrison, president van FTX US zei het volgende over de nieuwe overeenkomst:

“We zijn verheugd om marktplaatsen met Dolphin te bouwen, zowel vanwege hun vermogen om toegang te krijgen tot inhoud en IP, maar ook omdat ze leiders zijn op het gebied van public relations en influencer marketing voor elke belangrijke verticale van entertainment.”

Dolphin Entertainment is een in Florida gevestigd film- en televisieproductiebedrijf. Het bedrijf kreeg bekendheid na het produceren van een aantal populaire films en shows, waaronder Nickelodeon’s “Zoey 101”, “Ned’s Declassified School Survival Guide” en “Shredderman Rules”.

FTX tekent deal met TSM

FTX tekende eerder in juni een overeenkomst voor $210 miljoen met het Amerikaanse professionele esports-team TSM, om zijn naam te veranderen en te rebranden naar TSM FTX.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN