Crypto analyse

CryptoBenelux Video: Bitcoin prijs explosie, bear market over? $45k in zicht!

Na de Bitcoin pump richting de $40k zien we nu een correctie. Is dit de start van het bullish vervolg? Daarnaast lijkt Ethereum de maand in ieder geval sterk te gaan afsluiten en mogelijk de $2900,- te gaan testen. Bekijk mijn verwachtingen over Bitcoin, Ethereum en Cardano. Aan het eind van de video deel ik ook mijn trade setups voor de daily chart.

Bekijk de video hieronder en vergeet niet te abonneren op ons kanaal!

10% handelskorting op Binance! Maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting via de onderstaande link! Meld je nu meteen aan!

1.000 euro handelskorting op Bitvavo! Gemakkelijk en snel cryptocurrencies kopen via een broker? Dat kan direct via Bitvavo en via onze onderstaande link betaal je over de eerste €1.000 geen handelskosten! Meld je nu meteen aan!​​

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN