Bitcoin: hoe lang duurt de bearmarkt?

Volgens CoinDesk is de Bitcoin koers na zijn piek van $65.000 in april tussen $30.000 en $42.000 blijven steken. De daling zorgt voor paniek onder handelaren, terwijl optimisten intrinsiek in de waarde van Bitcoin geloven en de komst van een bullmarkt voorspellen.

De redenen die tot deze daling leidden waren talrijk en gecompliceerd, maar het harde optreden van de Chinese regering tegen Bitcoin-mining in het land, waar 50% van de miningpools zich bevinden, leidde tot de daling.

Hoewel de bearmarkt al een tijdje aan de gang is, wordt door sommige experts verwacht dat deze een tijdje zal blijven op grond van het bearish patroon. Sommigen experts beweerden dat de Bitcoin koers zou dalen tot $30.000 op basis van een structuur die bekend staat als Symmetrical Triangle, wat aangeeft dat een actief altijd fluctueert tussen twee convergerende trendlijnen. In deze driehoek zal de Bitcoin koers niet stijgen totdat waarschijnlijk het laagste punt op $30.000 is bereikt. We zijn inmiddels nog lager dan het niveau van $30.000 gedaald.

Bitcoin koersen vormden triangles tussen het niveau van $30.000 tot $40.000. Bron: TradingView

Bovendien voorspelt Peter Brandt, chief executive van Factor LLC, een daling met een rectangle patroon op BTC/USD. De gespotte BTC/USD-koers zou doorgaans naar het laagste rectangle support level vallen, dat samenvalt met $30.000.

Bitcoin koersen zijn in een rectangle gespot. Bron: Twitter/Peter Brandt

Ook wijzen andere technische indicatoren op de daling van de Bitcoin koers, zoals de bandbreedte van de Bollinger. Een gemeenschappelijk punt dat ze delen, is dat de prijs van Bitcoin de neiging heeft om een nieuw dieptepunt van $30.000 te bereiken.

Bexplus biedt Ethereum koersvoorspelling, VeChain koers en XRP-koersvoorspelling om gebruikers te helpen op de hoogte te blijven van de cryptocurrency-industrie.

Er komt een bullmarkt aan

Ondanks de pessimistische voorspellingen, zien ervaren handelaren dat de bullmarkt op komst is. Eerdere ervaringen vertellen hen dat wanneer het negatieve sentiment omdraait, de koers ook snel kan omdraaien. Ze geloven wel dat het, hoewel het gevaarlijk dicht bij een bearmarkt ligt, gemakkelijk weer bullish kan worden.

Een van de belangrijkste indicatoren achter hun overtuiging is dat steeds meer institutionele beleggers BTC als een financiële investering willen zien. Zo grijpen ze kansen om valuta tegen een lagere prijs te kopen binnen het bereik van hun risicotolerantie.

Hoe maak je winst in een volatiele markt?

Niemand kan met zekerheid zeggen of de markt van morgen bearish of bullish is in deze steeds veranderende cryptomarkt. Voor detailhandelaren is zichtbare winst het belangrijkst, dus het is aan te raden om een beurs te kiezen waarop je nog kunt verdienen door gewoon vast te houden.

Vanuit dit oogpunt zal Bexplus aan uw behoefte voldoen. Het is een van de toonaangevende handelsplatforms voor cryptocurrency-derivaten met een rentedragende portemonnee. Met een rente tot 21% op jaarbasis is het een beurs voor handelaren om zonder risico hoge winsten te behalen. 1 BTC zal na verloop van tijd bijvoorbeeld toenemen tot 1,21 BTC nadat het in de Bexplus-portemonnee is gestort. Is dit niet winstgevender dan je geld op de bank zetten?

Bexplus zal ook een vertrouwd platform zijn voor uw toekomstige handel wanneer u klaar bent om een short of long contract te openen.

Over Bexplus

Bexplus is geregistreerd in Saint Vincent en de Grenadines en is een toonaangevend handelsplatform voor cryptoderivaten dat 100x leverage futures-handel biedt op BTC, ETH, LTC, DOGE, XRP, enz. Bexplus wordt vertrouwd door meer dan 800k gebruikers en biedt diensten aan meer dan 200 landen, inclusief de VS, Iran, Japan en Korea.

100X leverage
100X leverage wordt aangeboden op Bexplus, wat betekent dat als u een contract opent met 1 BTC, uw contract 100 BTC waard is.

Geen KYC
Bexplus vereist geen KYC, waardoor u kunt storten en handelen zonder ID-documenten in te dienen.

Geen opnamelimiet
U kunt uw vermogen opnemen wanneer u maar wilt. U kunt uw activa namelijk opnemen, zelfs nadat u het enkele seconden in de Bexplus-portemonnee heeft gestort.

Demo-account
Door te oefenen met een demo-account kunt u ervaring opdoen en je verlies beperken. Op Bexplus wordt 10BTC aangeboden in het demo-account, zodat u uw strategieën kunt oefenen en testen.

Beschikbaarheid en toegankelijkheid
De diensten van Bexplus zijn beschikbaar en toegankelijk in meer dan 200 landen, waaronder de VS, Iran, Japan en Korea, en gebruikers kunnen 24×7 klantenondersteuning genieten.

Bonus
Bexplus biedt gebruikers een bonus van 100% voor elke storting. Het betekent dat als je 1BTC stort, je 2BTC krijgt. Schrijf je nu in

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!