StormGain ICP

StormGain introduceert de handel in Internet Computer (ICP) tegen 0% commissie

StormGain is verheugd om de toevoeging van het bekende blockchain-project Internet Computer (ICP) aan zijn platform aan te kondigen. Er zitten veel voordelen aan het verhandelen van dit actief, aangezien de korte termijn prijsanalyse er nog steeds bullish uitziet, ondanks de bearish trend die momenteel de cryptomarkt teisterd. Gebruikers van Stormgain profiteren daarnaast ook van 0% commissie, evenals andere voordelen.

StormGain is een alles-in-één cryptocurrency-platform dat handelsdiensten en andere functies aan zijn klanten biedt. Het bedrijf heeft ook het laagste rentetarief dat op CoinMarketCap wordt aangeboden aan cryptohandelaren, wat het potentieel in deze branche nog meer benadrukt. Bovendien ondersteunt het platform nu de handel in Internet Computer (ICP) tegen 0% commissie om het momentum vast te houden. Aangezien ICP vandaag de dag nog steeds één van de populairste crypto-activa op de markt is, is de toevoeging relatief eenvoudig.

Internet Computer (ICP) betrad snel de top 10 op basis van marktkapitalisatie, na de lancering op 10 mei 2021. De prijs piekte prompt naar een recordhoogte van $750, waardoor de marktkapitalisatie van $53 miljard steeg. Sindsdien is de prijs gedaald, waardoor er veel nieuwe investeringsmogelijkheden zijn ontstaan ​​voor zowel beginners als ervaren cryptocurrency-handelaren. Volgens Dfinity-oprichter Dominic Williams is Internet Computer “de derde grote innovatie in blockchain, na Bitcoin en Ethereum”.

Zoals gezegd zullen gebruikers die Internet Computer (ICP) op StormGain verhandelen, profiteren van 0% commissie. Dat tarief is standaard van toepassing en vereist geen speciale acties vanuit de gebruiker om dit niveau te bereiken. Het is één van de cruciale voordelen van handelen met StormGain, omdat het platform prioriteit geeft aan lage of nul handelskosten om cryptocurrencies toegankelijker te maken voor miljoenen mensen.

Bovendien biedt StormGain een premium handelssignaal aan al zijn gebruikers. Die service omvat dagelijkse updates, ideeën en nieuws van de bredere cryptocurrency-markt om handelaren te helpen beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Het platform is ook intuïtief om activa te gebruiken en te beheren en vergemakkelijkt het gemakkelijk kopen en verkopen van cryptocurrencies via traditionele betalingsmethoden. Er is ook de mogelijkheid om posities tot 300x te gebruiken, wat veel hoger is dan het branchegemiddelde.

Bij StormGain hebben handelaren ook de mogelijkheid om de positie te vergroten en hun winst rentevrij te benutten. Last but not least kunnen nieuwkomers experimenteren met een demo-account van $50.000 om te zien hoe het platform werkt, welke opties ze kunnen gebruiken en hoe ze de best geïnformeerde handelsbeslissingen kunnen nemen.

Over StormGain

StormGain biedt cryptocurrency-handels- en uitwisselingsoplossingen en biedt goedkope toegang tot de cryptomarkten.

Het StormGain-platform stelt handelaren in staat zowel long- als shortposities in te nemen en hun handelsideeën in actie te brengen op een reeks cryptocurrencies, terwijl ze profiteren van hun multiplier tot x100 om hun inzet te vergroten. StormGain biedt ook handelssignalen om zijn klanten te helpen de beste handelsmogelijkheden op de cryptomarkten te ontdekken, evenals een demo-account waarmee gebruikers vertrouwd kunnen raken met het platform voordat ze met echt geld gaan handelen.

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN