XRP zal op korte termijn geen gekke prijsactie zien, aldus analist

De populaire cryptocurrency-analist Benjamin Cowen heeft in een recente video aangegeven dat de XRP koers een nieuwe all-time high zal bereiken, echter gaf hij aan dat hij denkt dat handelaren nog even geduld zullen moeten hebben, aangezien de markt moet consolideren.

Hij gaf dan ook aan dat er op korte termijn zeer waarschijnlijk geen gekke prijsactie zal plaatsvinden rondom XRP. Hij is echter wel van mening dat de marktcycli voor XRP langer worden, wat betekent dat het activum tijdens de huidige cyclus nog in prijs kan stijgen.

“Als je een afgemeten beweging van de huidige prijs neemt om de eerdere recordhoogte te bereiken, zou hier ongeveer 436% voor nodig zijn. Ik vermoed dat XRP deze marktcyclus zijn eerdere hoogste punt ooit zal bereiken, maar omdat ik niet zo veel over XRP praat, zijn er waarschijnlijk mensen die naar dit kanaal kijken die nog nooit van het idee van verlenging van een cycli hebben gehoord.

Binance

Als de cycli echt langer worden zoals ik denk, en zoals velen van ons nu denken, dan zou ik niet per se het vertrouwen verliezen of XRP nog een nieuwe all-time high neer kan zetten. Zelfs als dit gebeurt niet in 2021, het betekent niet dat het de komende jaren niet zal stijgen, oké? Onthoud dat.”

XRP’s prijstop van ongeveer $1,92, die het activum in april bereikte, is nog steeds ongeveer 45% lager dan het hoogste punt ooit van $3,84 in januari 2018, wat volgens Cowen waarschijnlijk te wijten is aan de huidige rechtszaak van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission tegen Ripple. Mocht deze rechtszaak echter worden besloten in het voordeel van Ripple, dan kan de XRP koers gemakkelijk een nieuwe all-time high bereiken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!