Bitcoin

Handel in Bitcoin, Ripple, Ethereum op Bexplus en ontvang 100% stortingsbonus

Bexplus

Om handelaren te helpen meer cryptocurrency te verdienen, heeft de toonaangevende crypto-derivatenbeurs Bexplus een promotie gelanceerd waarbij alle handelaren 100% stortingsbonus ontvangen. Als u 1 BTC stort, wordt er 2 BTC op uw account bijgeschreven. Elke gebruiker kan tot 10 BTC krijgen voor elke storting.

Bexplus heeft XRP opnieuw gelist. De hoge volatiliteit van XRP heeft een comeback gemaakt en biedt momenteel meer mogelijkheden voor handelaren om winst te maken. Door te profiteren van prijsschommelingen en leverage die door brokers worden aangeboden, kan handel gemakkelijk 100% of zelfs 1.000% ROI genereren. Natuurlijk zijn er ook dubbele verliezen als je fouten maakt.

BTC wallet: tot 21% rente op jaarbasis zonder risico’s

Als u een korte pauze wilt nemen van het handelen, kan de Bexplus BTC wallet u helpen mooie winst te genereren zonder risico’s te nemen. Met tot wel 21% rente op jaarbasis is dit zonder twijfel een van de meest winstgevende tarieven in de branche. Terwijl de meeste uitleenplatforms van handelaren eisen dat ze minstens 1 BTC storten, kunnen handelaren op Bexplus een storting doen vanaf 0,05 BTC.

Waarom moet je voor Bexplus kiezen?

Bexplus is een toonaangevend platform voor cryptoderivaten dat 100x leverage biedt in BTC-, ETH-, EOS-, LTC- en XRP-futurescontracten. Bexplus, met hoofdkantoor in Hong Kong, wordt vertrouwd door meer dan 100K handelaren over de hele wereld, waaronder de VS, het VK, Korea en Iran, ect. Geen KYC, geen aanbetaling, handelaren kunnen de meest attente diensten ontvangen, inclusief 24/7 klantenondersteuning.

Bexplus

100X leverage – hoe werkt het?

Stel dat we 1 BTC gebruiken om een long contract te openen wanneer Bitcoin wordt verhandeld voor $10.000. Houd er rekening mee dat met 100x leverage, 1 BTC een contract ter waarde van 100 BTC kan openen.

Een dag later stijgt de prijs van Bitcoin naar $10.500. De winst zal ($10.500 – $ 10.000) * 100 BTC/$ 10.500 * 100% = 4,76 BTC zijn, waardoor de ROI 476% is.

Nu, met de 100% bonus van Bexplus, zou onze initiële investering 2 BTC zijn, en onze gerealiseerde winst met deze 2 BTC zal 9,52 BTC zijn, en de ROI zal ook worden verdubbeld tot 952%. Met leverage is het belangrijk om waakzaam te zijn, omdat het rendement uitstekend kan zijn, maar je kan snel geliquideerd worden als de prijs daalt.

Geen KYC

Bij Bexplus hoef je geen KYC te doen. Registratie vereist alleen e-mailbevestiging en duurt slechts een minuut.

Demo-account met 10 BTC

Om handelaren te helpen zich beter vertrouwd te maken met handelen met leverage, heeft Bexplus een handelssimulator gelanceerd. Er zijn 10 aanvulbare BTC’s in de demo account waarmee handelaren zoveel kunnen oefenen als ze willen, zonder risico’s te nemen. U kunt ook leren de markt te analyseren en de toolkit te gebruiken met het demo-account.

Wat kan ik doen met de bonus?

De bonus is niet opneembaar, maar handelaren kunnen deze gebruiken als marge om grotere posities te openen en meer winst te maken. Winst die je met de bonus maakt is opneembaar. Bovendien, met een grotere marge, is de kans kleiner dat de posities van handelaren worden geliquideerd als er enorme prijsschommelingen zijn. Je mist misschien de kans om goedkope Bitcoin te kopen, maar je kunt nog steeds mooie winsten maken met de heropleving van Bitcoin.

Bexplus biedt Ethereum prijsvoorspelling, hoe je litecoin kunt minen en XRP prijsvoorspelling om gebruikers te helpen op de hoogte te blijven van de cryptocurrency-industrie. Word lid van Bexplus en claim nu je bonus!

Bexplus

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN