Binance hervat uitbetalingen en stortingen voor Britse klanten

‘S werelds grootste cryptocurrency-beurs, Binance, kwam onlangs meermaals in het nieuws vanwege de waarschuwing die de Britse Financial Conduct Authority (FCA) ertegen had uitgevaardigd.

Een paar dagen later meldden verschillende Britse Binance-gebruikers de opschorting van fiat-opnames en stortingen op de cryptocurrency-beurs. Binance had naar verluidt opnames via Faster Payments, een populair in het VK gevestigd interbancair betalingsplatform, “opgeschort voor onderhoud”.

De genoemde ontwikkeling kwam drie dagen nadat de Britse FCA de bovengenoemde waarschuwing had afgegeven om al haar activiteiten met betrekking tot derivaten en effecten in het land te staken. Dit had voor verwarring en paniek gezorgd binnen de gemeenschap.

Een meer recente ontwikkeling over dit feit kwam echter gisteren, zoals gemeld door Reuters. Een woordvoerder van Binance zei het volgende:

“… geldopnames van het platform zijn opnieuw geactiveerd en gebruikers kunnen digitale munten kopen met bankpassen en creditcards.”

De woordvoerder verklaarde verder:

“De stap van de Financial Conduct Authority (FCA) zou geen invloed hebben op de diensten die worden aangeboden op haar website.”

Binance.co.uk heeft zelfs een openbare kennisgeving geüpload om hetzelfde te herhalen. Geen zorgen dus, althans als we Binance moeten geloven.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!