Crypto.com maakt wereldwijde samenwerking bekend met Formule 1

Cryptocurrency exchange Crypto.com heeft bekendgemaakt dat het dit jaar gaat samenwerken met de Formule 1. Als onderdeel van het partnerschap tussen de twee organisaties, is Crypto.com uitgegroeid tot de officiële crypto sponsor en NFT partner van de Formule 1. De samenwerking zal op 17 juli van start gaan tijdens de Britse Grand Prix op het Silverstone Circuit in Engeland.

Volgens de officiële aankondiging wordt Crypto.com de nieuwe wereldwijde partner van de Sprint-serie van 2021. De nieuwe samenwerking zorgt ervoor dat Crypto.com op elk circuit zichtbaar zal zijn. De vijfjarige samenwerking tussen Crypto.com en F1 zou naar verluidt meer dan $100 miljoen bedragen.

Stefano Domenicali, President en CEO van Formule 1, gaf commentaar op de samenwerking en zei

“We zijn verheugd Crypto.com te verwelkomen in de Formule 1-familie, aangezien we vooruitstrevende wereldwijde merken blijven aantrekken die verankerd zijn in prestaties en innovatie.”

Directeur van commerciële partnerschappen bij de Formule 1, Ben Pincus herhaalde ook het sentiment van Domenicali met betrekking tot de samenwerking en zei:

“We zijn verheugd om Crypto.com aan te kondigen als een wereldwijde partner en hoofdpartner van het Sprint-evenement, aangezien we dit opwindende nieuwe formaat dit jaar voor het eerst naar fans brengen. We zullen sterk vertrouwen op hun expertise terwijl we de wereld van cryptocurrency verkennen, een gebied waarin we erg geïnteresseerd zijn, en dit zal de eerste keer zijn dat we als sport fans de mogelijkheid kunnen bieden om deze opwindende wereld te verkennen terwijl we verder groeien onze digitale aanwezigheid.”

Kris Marszalek, mede-oprichter en CEO van Crypto.com, sprak ook zijn enthousiasme uit en voegde toe:

“We zijn enorm trots om de eerste cryptocurrency-sponsor van de Formule 1 te zijn, die toetreedt tot een prestigieuze verzameling merken die een sport ondersteunen met technologie en innovatie als kern.

Crypto.com gaat samenwerkingen aan met grote sportorganisaties

We zagen eerder dit jaar al dat Crypto.com druk bezig is om zijn naamsbekendheid te vergroten in de autorace- en voetbalindustrie. In maart maakte het bedrijf bekend dat het van plan is om het Formule 1-raceteam van Aston Martin te gaan sponsoren. Daarnaast was Crypto.com sponsor van de finale van de Coppa Italia 2021 dat op 19 mei plaatsvond.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!