Ethereum

Grayscale onderzoekt 13 cryptocurrencies, waaronder Polygon, Solana en ICP

‘S werelds grootste cryptocurrency-vermogensbeheerder, Grayscale, heeft aangekondigd dat het 13 extra cryptocurrencies onderzoekt. De cryptocurrencies die Grayscale onderzoekt zijn: 1inch (1INCH), bancor (BNT), Curve (CRV), Internetcomputer (ICP), Kava (KAVA), Kyber-netwerk (KNC), Loopring (LRC), NEAR (NEAR), Polygon (MATIC), Republic Protocol (REN), Solana (SOL), Universal Market Access (UMA) en 0x (ZRX).

Grayscale plaatste het volgende op Twitter:

“We zijn altijd op zoek naar nieuwe activa die ons kunnen helpen onze reeks beleggingsproducten uit te breiden.”

De huidige cryptoproducten van Grayscale bestaan uit grote cryptocurrencies waaronder Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH). Daarnaast biedt Grayscale nog verschillende kleinere munten aan zoals Litecoin (LTC), Stellar Lumens (XLM) en Filecoin (FIL).

De nieuwe lijst met 13 cryptocurrencies komt een paar maanden nadat Grayscale in februari zei dat het overweegt om 23 nieuwe cryptocurrencies te lanceren. Van die 23 cryptocurrencies lanceerde Grayscale er vijf, waaronder Chainlink (LINK).

Grayscale beheert nu meer dan $34 miljard aan crypto-activa

Grayscale heeft meer dan $34 miljard aan beheerd vermogen. De vermogensbeheerder biedt investeerders blootstelling aan Bitcoin via de Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) en bezit volgens gegevens van Glassnode momenteel meer dan 600.000 Bitcoin.

“Totaal beheerd vermogen: $34,4 miljard”, aldus Grayscale.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN