Lockdown trends van geld verdienen vanuit je woonkamer op een rijtje


Het feit dat mensen als gevolg van de lockdown voornamelijk vanuit huis zijn gaan werken, bracht verschillende voordelen met zich mee. Er werd veel reistijd bespaard, waardoor er meer tijd is voor het uitoefenen van hobby’s. Een deze van hobby’s kan het investeren in aandelen, postzegels en bijvoorbeeld crypto zijn. Met de beste cryptocurrency app houd je eenvoudig in de gaten welke koersbewegingen je digitale munten maken. Het is een slimme manier om vanuit je woonkamer geld te verdienen tijdens de lockdown. Houd er hierbij wel rekening mee, dat investeren in aandelen of digitale munten nooit zonder risico is. 

Tip: download de beste crypto app op je telefoon ook als je nu nog geen investering wilt doen. Door de bewegingen van verschillende munten te volgen en je te verdiepen in projecten achter opkomende munten, leer je veel. Wellicht komt het op een later moment van pas! 

Geld verdienen door enquêtes in te vullen

Geld verdienen met het invullen van enquêtes lijkt voor veel mensen iets van vroeger te zijn. Toch is het nog altijd een populaire manier om een zakcentje bij te verdienen naast een andere baan. Het invullen van een enquête is vaak snel gedaan en levert in de meeste gevallen een bedrag van tien eurocent tot een paar euro op. Het is bij deze manier van geld verdienen verstandig om een los e-mailadres aan te maken, waarmee je jezelf op kunt geven bij diensten. Het voorkomt dat je persoonlijke adres al snel bestookt wordt met nieuwsbrieven en andere vormen van reclame.

Leren beleggen en investeren in aandelen of crypto

Eerder las je al dat steeds meer mensen een cursus beleggen volgen. Niet voor niets, want beleggen kan een fraai zakcentje opleveren. Wist je dat het gemiddelde rendement over investeringen in aandelen zo’n 8% per jaar is? Hierbij kijkt men naar de periode van 19:00 tot aan 2020. Beleggen doe je niet voor de korte termijn. Het is een investering waar je pas over 10 of misschien 15 jaar de vruchten van kunt plukken. De beste optie is maandelijks een bedrag inleggen.

Een investering in crypto kan al op korte termijn een fraai rendement opleveren. De koersen van de verschillende digitale munten fluctueren soms met 10 tot 15 procent per dag! Nadeel hiervan is vanzelfsprekend dat je ook veel geld kunt verliezen in een korte tijd. Investeer alleen met geld wat je kunt missen.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!