ArbiSmart Thumbnail.jpg

Vergeet BTC, deze munt zal naar verwachting 40x stijgen in 2023

De cryptomarkt is altijd volatiel geweest, maar het afgelopen jaar zat vol verrassingen. Een maandenlange bull run werd gevolgd door een plotselinge, verwoestende crash en nu veranderen de prijzen opnieuw van richting.

Er is echter één munt die op koers is gebleven, gestaag stijgt zonder ooit momentum te verliezen, ongeacht wat er met de cryptomarkt is gebeurd.

RBIS is het native token van ArbiSmart is een door de EU gelicentieerd en gereguleerd crypto-arbitrageplatform en in de twee jaar sinds de introductie is het al met meer dan 400% in waarde gestegen. Het is ook geprojecteerd om tegen het einde van 2023 te stijgen tot veertig keer de huidige waarde. Laten we RBIS dus wat nader bekijken om te zien of het de potentie heeft om alle hype waar te maken.

Hoe sterk is RBIS?

Laten we om te beginnen eens kijken naar wat het ArbiSmart-platform doet.

ArbiSmart

Het platform voert crypto-arbitrage uit – een beleggingsstrategie met een laag risico die gebruikmaakt van tijdelijke prijsverschillen. Dit zijn korte intervallen, die doorgaans slechts enkele minuten duren, waarin een cryptovaluta beschikbaar is op verschillende beurzen, tegen verschillende prijzen tegelijk.

Het machine learning-algoritme van ArbiSmart scant automatisch honderden munten op 35 beurzen, 24,7, op zoek naar prijsverschillen. Het koopt vervolgens de munt op de beurs waar de prijs het laagst is en verkoopt deze vervolgens op de beurs waar de prijs het hoogst is om winst te genereren, voordat het venster sluit.

Een reden dat de RBIS-tokenprijs het afgelopen jaar gestaag is blijven stijgen, ondanks extreme marktvolatiliteit, is het feit dat crypto-arbitragemogelijkheden zich met dezelfde regelmaat voordoen, of het nu een bull- of bearmarkt is, waardoor het een geweldige manier is om zich in te dekken tegen een crypto-instorting.

Laten we praten over de opbrengsten

Het ArbiSmart-platform genereert crypto-arbitragerendementen die beginnen bij 10,8% en oplopen tot 45% per jaar. In het gedeelte Accounts kunt u vooraf precies controleren hoeveel u gegarandeerd maandelijks en jaarlijks zult verdienen, afhankelijk van de grootte van uw investering.

ArbiSmart

U hoeft zich dan alleen maar aan te melden en een storting te doen in fiat of crypto. Op dat moment bent u vrij om door te gaan met uw dag, terwijl het geautomatiseerde platform het overneemt, uw geld in RBIS ruilt en ze gebruikt om namens u crypto-arbitrage te verhandelen.

Behalve dat u tot 45% per jaar passieve winst maakt uit crypto-arbitrage, verdient u ook samengestelde rente, plus vermogenswinsten door de stijgende RBIS-tokenprijs. Als u begin 2019 lid werd van ArbiSmart, toen het platform werd gelanceerd, zijn uw tokens zelfs al meer dan verviervoudigd in waarde.

Verwacht wordt dat RBIS de komende maanden zal exploderen en tegen het einde van 2021 tot twintig keer de huidige waarde zal stijgen. Laten we dus eens kijken wat er achter de rooskleurige voorspelling zit.

Hoe zit het met de toekomst?

ArbiSmart heeft een kalender vol evenementen in de tweede helft van 2021. Het RBIS-token krijgt binnenkort een verscheidenheid aan nieuwe hulpprogramma’s en zal naar verwachting in het vierde kwartaal worden genoteerd, waardoor het verhandelbaar wordt op wereldwijde beurzen.

ArbiSmart

In 2020 groeide ArbiSmart met 150% en sindsdien is de klantenwerving sterk gestegen. 2021 zal een snelle verdere expansie zien, met een reeks upgrades en nieuwe producten, waaronder een rentedragende portemonnee en een crypto-creditcard, die in Q3 en Q4 zullen worden gelanceerd, in volledige overeenstemming met de EU-licentie van het bedrijf.

Tegen het einde van het jaar zal RBIS ook worden vermeld, waarna u de munt op een beurs moet kopen als u het crypto-arbitrageplatform wilt gebruiken. Aangezien ArbiSmart het meest lucratief is als langetermijninvestering, met jaarlijkse winsten tot 45% plus samengestelde rente, zullen tokenhouders weinig prikkels hebben om hun RBIS te verkopen. Bovendien is het totale aantal RBIS-tokens dat ooit kan worden gemaakt beperkt tot 450 miljoen en naarmate de vraag stijgt, zal het aanbod blijven dalen, waardoor de prijs nog hoger wordt.

Immuun voor de volatiliteit van de cryptomarkt, RBIS is net in een stroomversnelling geraakt en staat op het punt om van de grond te komen. De kans is aan het sluiten, dus als u het token wilt bemachtigen voordat de prijs stijgt, koop dan nu RBIS.

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het gesponsord artikel.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN