Samsung voegt ondersteuning toe voor Ledger wallet

Samsung heeft voor zijn Galaxy smartphones ondersteuning toegevoegd voor cryptocurrency hardware wallets, waaronder de Ledger Nano S en Nano X. Dit kondigde de Koreaanse techgigant in een officieel persbericht aan op 13 mei.

Gebruikers van de Samsung Galaxy smartphones kunnen door deze nieuwe ondersteuning hun cryptocurrencies beheren en verhandelen via de Samsung Blockchain Wallet-app. De update voegt hardware wallet-ondersteuning toe aan Samsung Galaxy smartphones met Android 9.0 of hoger.

ProBit

Samsung merkte verder in het persbericht op dat de update gebruikers in staat stelt “om gemakkelijker toegang te krijgen tot transacties en deze te verwerken door virtuele activa die zijn opgeslagen op geselecteerde cold hardware wallets te importeren in de Samsung Blockchain Wallet.”

In 2019 introduceerde Samsung voor het eerst de Samsung Blockchain Keystore en Wallet. Samsung heeft het zijn crypto-aanbod uitgebreid naar Bitcoin, Ethereum, ERC-tokens, Tron- en TRC-tokens. Een ontwikkeling waarbij het bedrijf ondersteuning ging aanbieden voor blockchain op zijn smartphones. Met de Blockchain Keystore kunnen privésleutels van cryptocurrency op het apparaat worden opgeslagen.

Zie hieronder een introductie van Samsung blockchain:

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!