LCX lanceert Rolex Trading Competition

We zijn verheugd om vandaag onze eerste handelscompetitie op LCX Exchange aan te kondigen, we noemen dit de LCX Rolex Trading Competition. Dit is uw kans om een ​​Rolex Milgauss te winnen (zie afbeeldingen hieronder).

We hebben de LCX Rolex Trading Competition op een eenvoudige manier gestructureerd om al onze geverifieerde gebruikers de kans te geven deel uit te maken van de winnende pool.

De Rolex Milgauss is een horloge voor wetenschappers en het perfecte accessoire voor een succesvolle cryptohandelaar. De Rolex Milgauss is een Oyster Perpetual van 40 mm met een intens zwarte wijzerplaat met lichtgevende uurmarkeringen, een groen saffierglas en een oranje bliksemvormige secondewijzer. Milgauss staat voor het Franse woord ‘mille’ en de wetenschappelijke term ‘gauss’. Het woord “mille” is een Frans woord dat “duizend” betekent. Terwijl Gauss de magnetische veldmeting is. Alle specificaties vindt u op de website van Rolex.

Door deel te nemen aan onze sweepstake gaat u automatisch akkoord en accepteert u de voorwaarden van de LCX Rolex Trading Competition.

Hoe kom je in aanmerking om te winnen?

  • 1.000 USD of meer aan dagelijks handelsvolume op LCX Exchange
  • Behaal 1.000 USD handelsvolume op 20 dagen tijdens de kwalificatieperiode van 30 dagen
  • De winnaar wordt op zondag 23 mei voor 20.00 uur CET bekend gemaakt.

De kwalificatieperiode begint op 21 april 2021 en duurt 30 dagen tot 21 mei 2021 aan het einde van de dag CET.

Om in aanmerking te komen voor de winnende pool en om in aanmerking te komen voor het winnen van de prijs, moet de gebruiker een dagelijks handelsvolume hebben van minimaal 1.000 USD gedurende minimaal 20 dagen tijdens de kwalificatieperiode.

Alle gebruikers die deze drempel bereiken, maken deel uit van de winnende pool. Alleen transacties op LCX Exchange (exchange.LCX.com) komen in aanmerking en worden geteld als uw dagelijks handelsvolume. De prijswinnaars worden per e-mail of telefoon op de hoogte gebracht en moeten vervolgens de aanvaarding van de prijs bevestigen.

Er zijn in totaal zes (6) winnaars. Een hoofdwinnaar en 5 extra winnaars.

  • De hoofdwinnaar kan kiezen tussen één (1) Rolex Model Milgauss of 100.000 LCX tokens. De hoofdwinnaar wordt willekeurig gekozen uit alle in aanmerking komende gebruikers in de winnende pool. Een winnaar buiten de EU, EER of Zwitserland kan de Rolex niet kiezen en ontvangt de symbolische prijs.
  • Daarnaast worden vijf (5) extra winnaars willekeurig geselecteerd om elk 10.000 LCX-tokens te ontvangen, in totaal 50.000 LCX-token.

Lees de voorwaarden van de LCX Rolex Trading Competition. Deze competitie wordt op geen enkele manier gesponsord, onderschreven of beheerd door, of is geassocieerd met Rolex SA.

Bereid u nu voor op de start van de LCX Rolex Trading Competition en begin met handelen op LCX Exchange. Dit zal een spannend strijd worden!

Disclaimer: Dit is een betaalde advertentie. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in de advertentie.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!