Michaël van de Poppe analyseert Cardano en 7 andere altcoins

De bekende Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe, ook wel bekend als CryptoMichaël, heeft in een aantal recentelijk geplaatste Twitter-berichten verschillende altcoins bekeken en zijn visie over deze munten gedeeld. Zo identificeerde hij belangrijke niveaus voor Cardano (ADA) en zeven altcoins, willen zij hun bullish marktstructuren in stand houden.

In een nieuwe tweetstorm vertelde de cryptohandelaar zijn 236.000 volgers dat de Cardano koers ondersteuning moet behouden om de mogelijkheid van een nieuwe uitverkoop te voorkomen:

“Deze staat op een cruciale plek, net als Ethereum en Bitcoin. Hier vasthouden zou een ommekeer kunnen betekenen. Verliezen we echter het gebied van $1, dan kijk ik naar $0,675 en $0,80.”

Cardano koers
Bron: Van de Poppe/Twitter

De volgende cryptocurrency die de bekende analist bekeken heeft is het video- en gamingprotocol Verasity (VRA), waarvan hij aangaf dat het ongeveer op $0,02 ondersteuning moeten vinden:

“Deze lijkt te corrigeren na een enorme impulsbeweging en zo’n correctie is normaal. Verloren ondersteuningsniveau, nadert nu de volgende ondersteuning en we kunnen hier een dieptepunt bereiken.”

Altcoin analyse
Bron: Van de Poppe/Twitter

De derde altcoin die CryptoMichaël bekeek is het cross-chain gedecentraliseerd finance (DeFi) -protocol Reef Finance (REEF). Volgens Van de Poppe is REEF momenteel range-bound, zolang het de ondersteuning tussen $0,027 en $0,003 vast weet te houden:

“Deze bevindt zich nog in een accumulatieperiode terwijl hij een cruciaal gebied voor ondersteuning heeft. Zolang $0,027-0,03 houdt, neem ik aan dat we nog een test van de bereikweerstand zullen zien. Bereikweerstand doorbreken = nieuwe impulsgolf met doelen van $0,09.”

Altcoins analyse
Bron: Van de Poppe/Twitter

Van de Poppe analyseerde ook de ontwikkelingen van de bekende munt Telcoin (TEL). De cryptocurrency, die is ontworpen voor mobiele operators, moet ongeveer op $0,0045 ondersteuning vinden om de opwaartse trend opnieuw te starten:

“Zware impuls gaat omhoog, met nu ook een heel gezonde correctie. Cruciale ondersteuning kreeg een test. Als dat zo is en het rode gebied rond $0,0064 breekt, lijkt een nieuwe impulsbeweging de volgende.”

Image
Bron: Van de Poppe/Twitter

Als vijfde altcoin bekeek Michael van de Poppe ook Fetch.ai (FET). Volgens Van de Poppe kan het op blockchain gebaseerde kunstmatige intelligentie-project dalen tot $0,27, voordat het een bodem kan bereiken:

“Deze laat zien waarom het een goede zaak is om gedeeltelijke winst te nemen. Het geeft je liquiditeit om de dip te kopen en wat papieren winsten te realiseren. Waarschijnlijk wordt de komende periode echter een dieptepunt bereikt voordat we doorgaan.”

Image
Bron: Van de Poppe/Twitter

Reserve Rights (RSR) staat ook op de lijst van Van de Poppe. Volgens de handelaar is de cryptocurrency die de stabiliteit van Reserve Token (RSV) mogelijk maakt klaar voor een volgende stap tegen zijn BTC-paar, zolang het ondersteuning weet te vinden op 0.00000127:

“Deze bevindt zich momenteel op een cruciale plek, want het zou de weerstand hier moeten omdraaien voor ondersteuning … Als we dat doen, dan verwacht ik een voortzetting van de uptrend.”

Image
Bron: Van de Poppe/Twitter

Van de Poppe houdt ook het betalingsinfrastructuurplatform COTI nauwlettend in de gaten, waarvan hij zegt dat het nog een stuk lager kan dalen naar $0,20, voordat het een rally kan ontketenen:

“Een kopie/plak van $FET hier, aangezien we kunnen zien dat deze ook zwaar corrigeert. Maar ook hier is een gelijkaardige constructie te verwachten, waarbij over een bepaalde periode de volgende impulstrend begint. Niets gaat in een rechte lijn omhoog.”

Image
Bron: Van de Poppe/Twitter

De laatste munt op de radar van CryptoMichaël is crypto- en fiatbetalingsprocessor UTRUST (UTK). De crypto-analist zegt dat UTK ondersteuning moet houden op 0.00000694 tegen BTC om nog een kans te maken op de weerstand van 0.000011:

“Repost van een oude chart waarin de rode zone inderdaad het verkoopgebied was voor deze. Momenteel in ondersteuning. Nog steeds accumulerend voor de volgende impulsgolf.”

Image
Bron: Van de Poppe/Twitter

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!