Hoe de RBIS-token u in 2021 miljonair kan maken

De ongelooflijke opkomst van Bitcoin in 2020 heeft de hele financiële gemeenschap, toonaangevende financiële instellingen, grote hedgefondsen en enkele van ’s werelds grootste merken die in cryptocurrencies investeren, wakker geschud, waardoor de legitimiteit, winstgevendheid en uithoudingsvermogen van deze opkomende activaklasse verder worden bevestigd.

Talloze altcoins hebben geprofiteerd van de Bitcoin-boom, maar na een korte uitbarsting van interesse zullen degenen zonder duidelijke bruikbaarheid, een ervaren team achter het bedrijf en echte, unieke waarde snel verdwijnen.

De checklist voor crypto-investeerders

Het maakt niet uit hoeveel geroezemoes er is over een nieuwe token, je zou weg moeten rennen als het niet aan enkele basisbeveiligingsnormen voldoet. Omdat de crypto-ruimte anoniem en kritisch ondergereguleerd is, zijn investeerders in digitale valuta bijzonder kwetsbaar voor hacks en andere frauduleuze activiteiten. De beste manier om te garanderen dat het team achter een token transparant en betrouwbaar is, is ervoor te zorgen dat het bedrijf een volledige vergunning heeft en gereguleerd is. Alles minder dan dat is vragen om problemen.

Hoewel het van vitaal belang is dat het bedrijf erachter niet met uw geld ervandoor gaat of het laat stelen door middel van lakse beveiligingsprotocollen, wilt u ook ontwrichtende, baanbrekende technologie die soepel en effectief functioneert en tegelijkertijd een gat in de markt opvult. Een nuttig, winstgevend product is van cruciaal belang voor de groei op lange termijn van het bedrijf en van de token dat het aandrijft.

Alle vakken aanvinken

Een token dat aan populariteit wint, is RBIS, de native token van ArbiSmart, een door de EU gelicentieerd geautomatiseerd crypto-arbitrageplatform, opgericht begin 2019. In de twee jaar sinds het werd geïntroduceerd, is de token al met 350% gestegen en een gestaag opwaarts traject.

Ondanks dat er sprake is van digitale valuta, is crypto-arbitrage eigenlijk één van de vormen van beleggen met het laagste risico. De reden dat financiële instellingen, hedgefondsen, grote bedrijven en particuliere beleggers het allemaal aan hun portefeuilles toevoegen, is dat het geen winst maakt door de volatiliteit van de cryptomarkt. Het genereert eerder rendement door gebruik te maken van tijdelijke prijsinefficiënties. Dit zijn gevallen waarin een cryptocurrency voor een paar minuten tegelijk beschikbaar is tegen verschillende prijzen op meerdere beurzen.

Het volledig geautomatiseerde platform van ArbiSmart is verbonden met 35 verschillende beurzen, die de klok rond monitoren en honderden cryptocurrencies volgen om prijsverschillen op korte termijn te identificeren. Wanneer het een tijdelijke prijsinefficiëntie constateert, koopt het de munt op de beurs waar de prijs het laagst is, en verkoopt het vervolgens onmiddellijk op de beurs waar de prijs het hoogst is om winst te maken, voordat de markt zich aanpast om de inefficiëntie op te lossen.

De belangrijkste redenen voor de populariteit van het platform en dus de groei van het token, zijn het gebruiksgemak en de winstgevendheid van het systeem. U registreert zich eenvoudig, doet een storting in fiat of crypto en het platform doet de rest. Terwijl u zich op andere dingen concentreert, wordt uw geld automatisch omgezet naar RBIS en gebruikt om u winst te maken met crypto-arbitragehandel, met een rendement vanaf 10,8% en oplopend tot 45% per jaar, afhankelijk van de omvang van uw investering.

ArbiSmart genereert eigenlijk een aantal gelijktijdige inkomstenstromen. U verdient niet alleen winsten met crypto-arbitrage tot 45%, maar u verdient ook royale samengestelde rente op uw kapitaal en stijgende winsten door de stijgende waarde van het RBIS-token. De token is in slechts twee jaar tijd al gestegen van 1 EUR naar 3,5 EUR en zal naar verwachting tegen het einde van 2021 stijgen tot twintig keer de huidige waarde (géén financieel advies).

Deze projectie is gebaseerd op het feit dat RBIS zal worden genoteerd op verschillende beurzen tegen het einde van het vierde kwartaal en het heeft een aantal nieuwe financiële diensten in ontwikkeling die later dit jaar zullen worden uitgerold.

Met ArbiSmart profiteert u van lucratieve cryptomogelijkheden, zonder het gebruikelijke hoge risico en onvoorspelbaarheid. Het exacte bedrag dat u per maand en per jaar zult verdienen, wordt vooraf duidelijk aangegeven op de pagina ArbiSmart Account Levels, en u kunt op elk moment uw geld in EUR of BTC rechtstreeks opnemen op uw bankrekening of e-wallet.

Beperkt aanbod en groeiende vraag

ArbiSmart heeft het aantal tokens dat ooit kan worden gemaakt, beperkt tot 450 miljoen RBIS. In lijn met een gestage groei van de vraag, naarmate de populariteit en liquiditeit van het platform blijft stijgen, zal het aanbod dalen, waardoor de symbolische prijs zal stijgen.

Uiteindelijk zullen ArbiSmart-klanten de waarde van RBIS bepalen, want zodra de token vermeld is op beurzen, zal iedereen die het crypto-arbitrageplatform van het bedrijf wil gebruiken, zonder al eigenaar te zijn van RBIS, het via een beurs moeten kopen. Het platform biedt een kans op een langetermijn inverstering met een laag risico met gestage, maandelijkse passieve winsten, en de prijs van de RBIS-token kan ook nog eens een flinke stijging doormaken, dus ArbiSmart-klanten hebben weinig redenen om afstand te doen van hun tokens.

Early adopter worden

Wanneer u besluit of u uw zuurverdiende geld in een altcoin wilt steken, bent u op zoek naar een bedrijf dat populair is en gestaag groeit en dat het producten en diensten aanbiedt met een duidelijke waarde. Timing is ook van cruciaal belang en u wilt het beste rendement op uw investering behalen, dus u moet de token kopen terwijl de prijs nog redelijk is, voordat de vraag de pan uit stijgt en het aanbod daalt.

Analisten beweren dat RBIS op schema ligt om op de lange termijn goed te presteren. De token is met een verbazingwekkende snelheid in prijs gestegen en zonder gelist te zijn op een beurs. Dit, in combinatie met de winsten uit crypto-arbitrage en samengestelde rente, maakt het een aantrekkelijke en lucratieve investering.

Wat er ook gebeurt met de volatiele digitale valutamarkten, boom of bust, crypto-arbitrage blijft een stabiele, consistente bron van inkomsten bieden. De waarde van het RBIS-token blijft stijgen en biedt een waardevolle manier om je in te dekken tegen een potentiële crash.

Als u op zoek bent naar een opkomende altcoin waarmee u met minimaal risico een deel van de actie op de cryptomarkten kunt krijgen, biedt de RBIS-token een veilige, zeer winstgevende en betrouwbare investeringsmogelijkheid.

Heb je interesse om te investeren? Klik dan hier!

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in dit gesponsord artikel.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!