De speciale tokenverkoop van TimeCoin

De speciale token sale van TimeCoin (TMCN) werd op 15 februari 2021 gelanceerd, met een korting van 93% op de huidige marktwaarde van TMCN. TimeCoin werd op 11 november 2020 als een IEO op BitForex gelanceerd, tegen een initiële prijs van $0,7. Na de lancering is de prijs gestegen tot $11, en deze is blijven stijgen. De prijs van TMCN bereikte op 18 februari 2021 een recordhoogte van $8.500 en die prijs was meer dan 12.142 keer de oorspronkelijke prijs.

Op welke exchanges is TimeCoin beschikbaar?

TimeCoin is ook beschikbaar op BitMart sinds 24 maart 2021 en zal op 14 april 2021 op BiKi worden gelist. De verwachting is dat TMCN in de nabije toekomst ook op andere beurzen wordt vermeld.

TimeCoinProtocol, werd aanvankelijk gefinancierd door een paar investeerders die ongeveer $4 miljoen investeerden, en er werd slechts een zeer beperkt aantal tokens op de markt gebracht. Nu met de Special Token Sale worden de tokens op de OTC-markt verkocht. Het project kocht de meeste tokens terug die op de markt beschikbaar waren om de verkoopdruk niet te verhogen. De tokens zullen in de toekomst ook beschikbaar worden gesteld voor handel op andere crypto-beurzen.

Tot nu toe is er geen openbare of particuliere verkoop van TimeCoin uitgevoerd, maar er zijn tijdens de IEO eerder kleine hoeveelheden tokens verkocht.

ESportStars dApp

De Special Token Sale dient specifiek om geld in te zamelen voor de ontwikkeling en verbetering van het project, en in het bijzonder voor de eSportStars dApp, die in oktober 2020 werd uitgebracht en naar verwachting sneller zal groeien dan verwacht. Het project vereist verdere ontwikkeling, evenals de implementatie van DeFi- en NFT-functionaliteiten in het TimeCoinProtocol, en nieuwe fondsen om ontwikkelings- en marketingkosten te ondersteunen.

Om deze reden is de beslissing genomen om twee speciale, off-market token-verkopen te lanceren om de implementatie van DeFi-functionaliteit in de eSportStars en TimeTicket dApps mogelijk te maken. Zo kunnen fans verschillende videomakers zoals eSport-spelers, streamers, VTubers, ondersteunen. Hierdoor kunnen zowel videomakers als fans extra tokens ontvangen, evenals in-game items, kunst- en anime-personages die worden verhandeld met behulp van NFT’s.

Twee speciale token sales

Van de in totaal 100.000.000 bestaande TMCN-tokens worden 10.000.000 tokens verkocht tijdens de twee speciale token sales. De eerste token sale werd gelanceerd op 15 februari en loopt tot 30 april 2021. 5.000.000 TMCN-tokens zullen te koop worden aangeboden tegen een prijs van 0,00004 BTC, wat meer dan 90% korting is op de huidige marktwaarde.

De tweede token sale wordt gelanceerd op 1 mei 2021 en duurt tot 31 mei 2021. Deze ronde zal nog eens 5.000.000 TMCN’s dekken tegen een prijs van 0,00009 BTC, wat meer dan 80% korting is op de huidige marktwaarde. Het totale bedrag dat naar verwachting zal worden opgehaald, is ongeveer $10 miljoen.

Het is mogelijk om in BTC, USDT of ETH te kopen via de TimeCoinProtocol.com, waar het ook mogelijk is om de tabel met de token release periodes te raadplegen. Om TMCN te kopen, wordt een investeerder sterk aanbevolen om een ​​privéwallet zoals MetaMask voor te bereiden. (Het wordt niet aangeraden om TMCN te kopen met een crypto-exchange account.)

Join nu het TimeCoinProtocol Telegram kanaal om TMCN gratis beloningen te verdienen en TMCN te kopen.

YouTube: TimeCoinProtocol & TimeCoin(TMCN)
Media: Big plans for DeFi and NFTs as esports DApp goes global
Interview: Timecoin CEO live interview: Masato Kakamu

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel.