Cryptocurrencies veilige haven

Actieve en passieve manieren om crypto’s te verdienen in 2021

Ben je in de verleiding gekomen om mee te doen aan de cryptocurrency hype en wil je je rijkdom laten groeien? dan bent hier op de juiste plek!

2020 was een goed jaar voor cryptocurrencies: Bitcoin steeg drie keer tot $28.000 aan het einde van 2020 en bereikte drie maanden later het hoogste punt ooit van $62.000. Ethereum, de op een na grootste cryptocurrency, vestigde ook een nieuw record en het nieuw gelanceerde ETH 2.0-programma zal naar verwachting de ETH in de toekomst hoger brengen.

Bovendien zijn verschillende nieuwe munten en DeFi-projecten ook booming geworden. Dat gezegd hebbende, stroomt er elke dag een grote instroom van geld en deelnemers in de cryptomarkt. In dit artikel zullen we verschillende methoden introduceren en vergelijken om cryptocurrencies te verdienen.

Staking

De meeste hebben al waarschijnlijk al gehoord dat Ethereum 2.0 staking gaat aanbieden. Simpel gezegd, deelnemers vergrendelen hun tokens (zetten deze tokens in) in het netwerk, en het protocol zal willekeurig één validator kiezen om een blok te valideren. Hoe meer munten je erin stopt (staked), hoe groter de kans dat je wordt gekozen. De validator krijgt beloningen op zijn munten.

Staking is veel gemakkelijker in vergelijking met cryptomining en cryptohandel. De risico’s zijn minder groot, aangezien beleggers zich meestal alleen zorgen hoeven te maken over enorme prijsschommelingen tijdens de blokkeringsperiode.

Futures trading

Futures trading stelt handelaren in staat om te wedden op de prijsontwikkelingen van crypto en winst te maken met de prijsverschillen. Platforms stellen handelaren meestal in staat om hun stortingen te gebruiken om hun posities te vergroten – mogelijk een veel groter rendement te behalen als ze in de goede richting wedden. Handelaren kunnen grote verliezen lijden als ze verkeerd wedden. Inzetten op de prijsbewegingen van cryptovaluta lijkt misschien eenvoudig, maar traders wordt geadviseerd om zoveel mogelijk te oefenen via handelssimulatoren en de markt te leren analyseren.

Hoewel de handel in futures hogere risico’s met zich meebrengt dan bij inzetten, is het winstpotentieel veel groter. Een voorbeeld: als je een koopcontract opent ter waarde van 1 BTC (investeer 0,01 BTC met 100x hefboomwerking) wanneer Bitcoin wordt verhandeld tegen $50.000 wanneer Bitcoin stijgt naar $52.000, krijg je 0,038 BTC (ROI 384%).

Er zijn verschillende soorten cryptocurrency exchanges waar gebruikers digitale activa kunnen verhandelen. We raden aan om het cryptocurrency-handelsplatform Bexplus te bekijken dat zowel beginners als ervaren handelaren kansen biedt om winst te maken met de ups en downs van de cryptomarkt. Elke gebruiker krijgt een demo-account met 10 BTC om te oefenen en gebruikers kunnen bij elke storting een stortingsbonus van 100% claimen om hun marge te vergroten.

Hodling Crypto

“Holding” is een van de oudste en meest populaire manieren om winst te maken. Hoewel de handelsactiviteiten van crypto zeer frequent zijn, kiezen veel crypto “believers” ervoor om ze te kopen en ze een jaar of zelfs langer in hun portemonnee op te slaan.

Vasthouden is gemakkelijk en vooral veel minder stressvol, omdat je de markt niet elke dag hoeft te volgen en nerveus wordt bij elke prijsschommeling. Hoe eerder je Bitcoin koopt, hoe meer je kunt verdienen. Zelfs toen je slechts een jaar geleden Bitcoin bracht, zou je nu een potentiële ROI van meer dan 400% kunnen behalen.

Het belangrijkste bij het aanhouden van cryptovaluta is wellicht: vergeet jouw privésleutels niet!

Terwijl de traditionele methode om ze vast te houden is om ze in koude portefeuilles op te slaan, kiezen steeds meer hodlers er nu voor om hun crypto in renteportefeuilles te deponeren om rijkdom te laten groeien. Neem de Bexplus-portemonnee als voorbeeld, gebruikers kunnen tot 21% rente op jaarbasis verdienen. Vervolgens kun je Bitcoin naar je handelsrekening overmaken wanneer je zin hebt om te handelen.

Affiliate programma

Een affiliate programma, ook wel bekend als plan om vrienden door te verwijzen, is de manier om commissies te verdienen met cryptohandelplatforms. Het enige dat je hoeft te doen, is het genereren van een trackinglink en deze te verspreiden in jouw sociale kringen waar je lid van bent – jouw vrienden, Telegram-groepen, Twitter, enz.

Afgezien van de hierboven genoemde methoden, zijn er tal van manieren om crypto te verdienen: via een airdrop, taken voltooien, uitvoeren van een masternode, enzovoort. Naarmate de cryptocurrency-markt volwassener en populairder wordt, zullen er zeker meer verdienmogelijkheden ontstaan. Als je vertrouwen hebt in de toekomst van crypto, aarzel dan niet om nu lid te worden!

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN