Hoe je in 2021 een Bitcoin miljonair kunt worden

2020 was een game-changer voor zowel Bitcoin als de crypto-industrie in het algemeen. Steeds meer financiële instellingen en grote internationale bedrijven erkennen het groeiende potentieel van crypto als een lucratieve langetermijninvestering. Als je geen Bitcoin hebt gekocht voor de start van de 2020 rally, kan het lijken alsof je je kans hebt gemist om Bitcoin miljonair te worden, maar dat is eigenlijk niet het geval.

Er zijn in feite tal van manieren om enorme crypto-opbrengsten te genereren, van HODLing, waar je jouw munten voor de lange termijn vasthoudt in de hoop dat ze in de loop van de tijd in waarde zullen stijgen, tot daytraden, een veel snellere, hoewel risicovolle strategie die profiteert van de extreme volatiliteit van de cryptomarkt. Als je echter in 2021 Bitcoin miljonair wilt worden, is jouw beste optie een strategie met weinig risico en weinig inspanning, die een gegarandeerd hoog rendement biedt.

De belangrijkste regels om profits te maken met Bitcoin

1. Verminder je risico

Een van de vormen van beleggen met het laagste risico die er is, is crypto-arbitrage. Dit is een strategie die gebruikmaakt van tijdelijke prijsverschillen tussen beurzen. Dit zijn korte periodes, die vaak maar een paar minuten duren, waarin een cryptocurrency tegelijkertijd tegen verschillende prijzen beschikbaar zal zijn. Met crypto-arbitrage kun je profiteren van deze prijsverschillen door de munt te kopen op de beurs waar de prijs het laagst is en deze vervolgens onmiddellijk te verkopen op de beurs waar de prijs het hoogst is om winst te maken, voordat de markt zich aanpast aan het prijsverschil compenseren.

Een toonaangevend bedrijf in de ruimte is ArbiSmart, een door de EU gereguleerd, geautomatiseerd crypto-arbitrageplatform. Het op AI gebaseerde algoritme is verbonden met 35 beurzen, die dit 24/7 scant, waarbij het kansen voor crypto-arbitrage identificeert en exploiteert, op honderden munten tegelijk, voor rendementen tot 45% per jaar.

Omdat het platform volledig geautomatiseerd is, hoef je je alleen maar aan te melden, een aanbetaling te doen en het systeem neemt het over. Jouw geld wordt omgewisseld naar RBIS, de native token van het platform, en gebruikt deze token voor handel in crypto-arbitrage. Je kunt je rustig op andere dingen concentreren, terwijl je een passief inkomen verdient en jouw passieve winsten in Bitcoin of Euro op elk moment kunt opnemen.

Zoals je wellicht hebt gemerkt, kan de Bitcoin markt morgen ineens crashen, en dan toch zou het geen invloed hebben op jouw winsten op het gebied van crypto-arbitrage. Dit komt omdat jouw winsten niet kwetsbaar zijn voor de volatiliteit van de cryptomarkt, waardoor het risico aanzienlijk wordt beperkt.

2. Bepaal je winsten vooraf

Een groot voordeel van crypto-arbitrage is dat je, in tegenstelling tot HODLing, of daytraden in Bitcoin op crypto-exchange, met een hoge mate van precisie kunt voorspellen hoeveel je gaat verdienen. ArbiSmart biedt bijvoorbeeld een gegarandeerd rendement vanaf 10,8%, welke kan oplopen tot 45%, afhankelijk van de omvang van jouw investering. Als je naar de ArbiSmart Accounts-pagina kijkt, zie je precies hoeveel je per maand en per jaar verdient op basis van jouw accountniveau.

Houd er rekening mee dat je naast deze crypto-arbitrage winsten ook een samengestelde rente over jouw investering verdient. Je zult ook enorme meerwaarde behalen op basis van de gestaag stijgende waarde van de RBIS-token, dat al meer dan verdrievoudigd is in waarde sinds het begin 2019 werd geïntroduceerd.

ArbiSmart heeft een aantal aanvullende financiële diensten die het later dit jaar lanceert, en dit gecombineerd met het feit dat RBIS naar verwachting in het vierde kwartaal zal worden vermeld, zal de prijs verder opdrijven, waardoor analisten een stijging voorspellen tot 20 keer de huidige RBIS prijs tegen het einde van 2021, mogelijk beter dan grote munten zoals BTC en ETH.

3. Zorg ervoor dat jouw kapitaal veilig is

Het heeft geen zin miljonair te worden als je al je kapitaal verliest door een hack of fraude, een niet ongebruikelijk scenario in de cryptomarkt. Om deze reden moet je jouw crypto- of fiat-kapitaal plaatsen bij een volledig gelicentieerd en gereguleerd platform.

ArbiSmart heeft bijvoorbeeld een FIU-licentie, wat betekent dat het geautoriseerd is om crypto-fiat financiële diensten in de hele EU aan te bieden. Bovendien moet het voldoen aan strikte wettelijke vereisten. Deze omvatten Know Your Client- en antiwitwasprocedures, de scheiding van klant- en bedrijfsfondsen, kapitaalreserves voor alle operaties, strikte gegevensbeveiligingsprotocollen en regelmatige externe audits.

Bij ArbiSmart wordt de verantwoording ook verzekerd door een ondersteunend personeel dat 24 uur per dag via tal van kanalen beschikbaar is. Het bedrijf biedt een extra niveau van beveiliging, met 24/7 marktmonitoring door een deskundig risicobeheerteam. Er is ook 24 uur per dag platformmonitoring door technisch personeel, zodat er in geval van nood menselijke tussenkomst kan zijn. Gezien de transparantie en betrouwbaarheid van het platform is het dus geen verrassing dat het geweldige online feedback op sociale media heeft en uitstekende beoordelingen van klantenrecensies.

Als je een Bitcoin miljonair wilt worden, door te handelen op de zeer volatiele crypto-beurzen, neem je een zeer groot risico. Zonder garanties zul je al jouw kapitaal verliezen, maar door jouw BTC, of ​​een andere crypto- of fiat-valuta te investeren in een crypto-arbitrageplatform zoals ArbiSmart kunt u profiteren van een gegarandeerd passief inkomen met een laag risico, een hoog rendement, waarmee je jouw kapitaal in slechts enkele jaren gestaag en veilig kunt laten groeien tot een miljoen, zonder enige inspanning.

Bekijk de Arbitrage-pagina van ArbiSmart voor meer informatie over crypto-arbitrage, of meld je nu aan en begin jouw reis naar de miljonair status.

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!