Utopia Peer-to-Peer (P2P) Ecosysteem voegt Crypton exchange aan lijst toe

Op 9 januari 2021 heeft het Utopia Peer-to-Peer (P2P) Ecosysteem een nieuwe exchange aan zijn lijst toegevoegd. Een naadloos geïntegreerde en geautomatiseerde exchange voor Crypton (CRP) werd vrijgegeven door een onafhankelijk team van ontwikkelaars met de hulp van de Groep van 1984.

De nieuwe Crypton Exchange biedt de allerbeste functies van elke cryptocurrency-exchanges zoals een anonieme accountregistratie, een zeer gunstige vergoedingsmodel, opnames die geautomatiseerd zijn en zonder limiet, geïntegreerde communitychat.

Accountregistratie: anoniem en geautomatiseerd

Zodra je wilt handelen heb je enkel een naam en een wachtwoord nodig, net zoals bij het Utopia P2P Ecosysteem zelf. De exchange gebruikt jouw Utopia Public Key om je automatisch te authenticeren. Jouw echte naam, telefoonnummer of zelfs e-mailadres is niet nodig. 

Nieuwe accounts worden automatisch geaccepteerd, er is geen andere vorm van verificatie vereist, verificatie van de gebruikersidentiteit bestaat eenvoudigweg niet op Crypton Exchange. Zelfs jouw IP-adres wordt niet geregistreerd. Dit is precies zoals het zou moeten zijn voor een privacy-respecterend netwerk zoals Utopia. 

Tariefmodel: laag of geen

Het eerste handelspaar dat beschikbaar is bij Crypton Exchange is CRP / USDT. Voor het storten of opnemen van één van beide activa brengt geen kosten met zich mee. Het zijn enkel alleen de transactiekosten van het bijbehorende blockchain-netwerk die worden gevraagd. Bij sommige andere cryptocurrency exchanges wordt er soms gevraagd naar een vergoeding bij het storten, terwijl sommige cryptocurrency exchanges een vergoeding vragen bij het opnemen. Crypton Exchange vraagt geen van beide: alleen de transactiekosten van de blockchain.

Sommige andere cryptocurrency-exchange vragen een vergoeding bij het storten, terwijl de meeste andere uitwisselingen een vergoeding vragen bij het opnemen, maar Crypton Exchange brengt geen van beide in rekening: alleen de transactiekosten van de blockchain. De handelsvergoeding is de laagste in de hele branche namelijk slechts 0,1%.

Opnames: geautomatiseerd en geen limieten

Wanneer je klaar bent om je Crypton (CRP) over te zetten naar de ingebouwde uWallet van uw Utopia, hoef je niet lang te wachten. Het proces bij Crypton exchange is geautomatiseerd en heeft geen limieten voor opnames. Dit betekent dat wanneer je een verzoek indient, je CRP direct wordt overgezet naar je wallet. Er is dus geen team die de transactie handmatig moet goedkeuren of dat je eerst een foto van jezelf met je moet maken en opsturen. Het opnameproces is erg eenvoudig en geautomatiseerd.

Geïntegreerde communitychat

Een van de meest ideale functies binnen het Utopia P2P-ecosysteem is de mogelijkheid om te communiceren en te communiceren met gebruikers van over de hele wereld. De gemeenschap is wereldwijd verdeeld in onder meer Vietnam, Turkije, Rusland, China en Latijns-Amerika. Crypton Exchange heeft ervoor gezorgd dat dergelijke interactie zelfs op de beurs zelf kan doorgaan door een chatbox rechtstreeks in de handelsinterface te implementeren, en ons te laten zien hoe privacy en anonimiteit nog steeds sociaal en vriendelijk kunnen zijn.

Er wordt geluisterd naar feedback

Het team luistert naar de feedback van gebruikers en indien mogelijk wordt de feedback ook geïmplementeerd. Zo kwam een gebruiker onlangs met het idee om USDT aan te bieden als een TRC-20-token op de Tron-blockchain. Dit vanwege de hoge transactiekosten op de Ethereum blockchain. Binnen enkele dagen informeerde Crypton Exchange dat dit verzoek was geaccepteerd.

Ook zijn er op aanvraag van de gebruikers in een korte periode meerdere handelsparen toegevoegd. Deze feedback vanuit de community werd geïmplementeerd op 25 januari 2021.

Crypton Exchange is bereikbaar via https://crp.is.

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!