Peter Brandt: Bitcoin zal in een bullmarkt blijven

Veteraan handelaar Peter Brandt, met meer dan 435.100 volgers, heeft onlangs de belangrijkste fundamentele drijfveer bekendgemaakt die de bullmarkt van Bitcoin zal blijven aanmoedigen. Brandt gelooft dat Bitcoin de komende tijd, samen met andere activa, in een bullmarkt zal blijven. De voornaamste reden hiervan is de verzwakking van de Amerikaanse dollar.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Peter Brandt plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“De devaluatie van de koopkracht van de Amerikaanse dollar DX_F is nog maar net begonnen. Dit is de reden waarom Bitcoin BTC, onroerend goed, Amerikaanse aandelen en grondstoffen zullen blijven stijgen, uitgedrukt in fiat-termen in USD.”

Bitcoin

De analyse van Peter Brandt, komt nadat het coronasteunpakket van Biden, van maar liefst 1.900 miljard door de Amerikaanse Senaat is goedgekeurd. De Bitcoin-bull en medeoprichter van Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano, merkte op dat het coronasteunpakket een flinke impact zal hebben op de waarde van de Amerikaanse dollar en Bitcoin.

Peter Brandt gelooft dat de Bitcoin koers op korte termijn op weg is naar een nieuw hoogtepunt. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Twee grafieken om de komende dagen zorgvuldig in de gaten te houden. ES_F S & Ps ‘V’-verlengde onderkant. Nieuwe hoogtepunten in het verschiet. BTC omgekeerd patroon van hoofd en schouders. Nieuwe hoogtepunten in het verschiet.”

BTC klaar voor verdere movement omhoog, of toch een correctie?

Ook de analisten van CryptoCoinTalk deelden onlangs hun visie op de Bitcoin koers. Zo gaven ze aan dat de daily close wederom weer een higher high was, wat zeker bullish is en het enige wat volgens de analisten nu nog belangrijk is, is de top range op $51.399.

Ze voegden daar nog het volgende aan toe:

“Zolang we daar onder zitten is een move richting $44.847 nog altijd mogelijk omdat we in een range traden. Low timeframe zie ik de prijs liever niet onder de $47,019 komen. Zien we dat niet is de kans op continuation groot in het volgende scenario.”

Bitcoin koers moet boven $50.000 blijven bewegen

De bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël merkte eerder op dat het doorbreken van het $50.000 niveau cruciaal is voor Bitcoin. Daarbij is het van belang dat de Bitcoin koers boven dit niveau blijft bewegen, anders is de kans alsnog groot dat we een bearish prijsactie zullen zien. Mocht dit niet gebeuren dan lijkt een neerwaartse beweging richting $37.000 op komst.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!