Airdrop Flare

1inch verdeelt miljoenen tokens tijdens zijn nieuwe airdrop

Het bekende 1inch.exchange-protocol, een platform dat gedecentraliseerde beurzen verzamelt en zijn eigen geautomatiseerde marktmaker-dienst biedt, heeft een nieuwe voorraad 1INCH-tokens uitgegeven door middel van een airdrop.

De airdrop volgt op de eerste generatie tokens, die tijdens kerstmis werden verspreid onder vroege gebruikers van het platform. De nieuwe airdrop, die al om 17.00 uur UTC werd uitgedeeld, distribueert met terugwerkende kracht tokens aan iedereen die vóór 24 december met Mooniswap heeft gewerkt.

Er werden ongeveer 4,8 miljoen tokens verdeeld onder 9.094 gebruikers van Mooniswap. Nog eens 3,57 miljoen tokens werden uitgedeeld aan 1.308 deelnemers van een eerder liquiditeitsminingprogramma in november. Tevens werden er 310.000 tokens uitgegeven om voor limit order gebruikers en nog eens 375.000 voor gebruikers van smart contract-portefeuilles zoals Argent, Authereum, Gnosis en Pillar.

Ten slotte heeft het project 6 miljoen 1INCH-tokens uitgedeeld aan bijzonder actieve Uniswap-handelaren. Om de airdrop te ontvangen, moesten de handelaren in ten minste 20 afzonderlijke dagen interactie hebben gehad met Uniswap en in 2021 ten minste drie transacties hebben gedaan. Bovendien mochten de portefeuilles in het verleden geen interactie hebben gehad met 1inch of Mooniswap.

Volgens een woordvoerder van 1inch zijn er ongeveer 25.000 van dergelijke adressen, die recht hebben op 240 tokens of $1.350 op het moment van schrijven. De airdrop wil actieve Uniswap-handelaren verleiden om 1inch te proberen, zei de woordvoerder. Om de airdrop te claimen, moeten deze gebruikers hun portemonnee verbinden met het protocol, dat hen vertrouwd moet maken met de interface.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN