Ethereum koers

Deze 5 altcoins kunnen x100 gaan, volgens Lark Davis

De bekende crypto YouTuber Lark Davis, met meer dan 190.000 YouTube abonnees, heeft onlangs gezegd welke crypto projecten hij in de gaten houdt. Volgens Davis hebben de volgende altcoins de potentie om aanzienlijk te stijgen.

1. Seascape Network

Het eerste crypto project dat op het lijstje van Davis naar voren komt is SeaScape Network, een project waarvan Davis zegt dat het zichzelf goed positioneert binnen het gedecentraliseerde financiële (DeFi) -ecosysteem en de game-industrie. Hij zei:

“Dit is nu een gaming-ecosysteemplatform voor DeFi en non fungible tokens (NFT’s), dus wat we hier in feite zien, is dat ze op dit moment de populairste trends in cryptocurrency aanboren. Nu is de game-industrie ongelooflijk groot. [En] de gaming-community past bij de blockchain-wereld.”

Davis gaf aan dat de SeaScape’s Crowns (CWS) -token momenteel op Uniswap staat. Hij merkte wel op dat het wellicht niet verstandig is om direct te investeren, aangezien het net zijn ICO heeft gehad en gelist is. Het kan namelijk voorkomen dat een prijs bij een listing aanzienlijk stijgt en vervolgens een neerwaartse beweging maakt. In sommige gevallen is het beter om even af te wachten en in te slaan wanneer de rust is gekeerd.

2. Bridge Mutual

Nummer twee op de lijst van Davis is ook een crypto project dat onlangs is gelanceerd, genaamd Bridge Mutual (BMI). Bridge Mutual is een gedecentraliseerd verzekeringsplatform gebouwd op Polkadot. Het platform biedt gebruikers de mogelijkheid om verzekeringsdekking aan te bieden, te beslissen over uitbetalingen van verzekeringen en een vergoeding te krijgen voor hun deelname aan het ecosysteem.

Davis gaf aan dat het project zich in een achtergestelde sector van de DeFi-markt bevindt en legt uit dat verzekeringsprojecten essentiële componenten van het crypto-ecosysteem zullen zijn. Hij zei:

“Dit is waarschijnlijk één van de belangrijkste opkomende en ondervertegenwoordigde niches in crypto op dit moment. Verzekering is zo’n groot probleem en zo’n noodzakelijke service. Het zal in wezen absoluut essentieel zijn voor het opbouwen van vertrouwen in DeFi, aangezien de risico’s van hacks en uitbuitingen een van de grootste angsten zijn die de deelname aan DeFi momenteel vrij laag houden.”

3. Sifchain Finance (ROWAN)

De volgende op de lijst van Davis, is Sifchain Finance (ROWAN). Dit is een omni-chain gedecentraliseerde exchange die cross-chain transacties ondersteunt op meer dan 25 blockchains, zoals Ethereum en Stellar. Registratie voor de tokenverkoop is momenteel gesloten en komt binnenkort op de markt. Davis gaf aan dat hij extra gaat bijkopen zodra hij op de exchange staat.

Op de vierde plaats komt Paralink Network (PARA), een oracleplatform met meerdere ketens voor DeFi en andere blockchain-applicaties. De reden dat dit project opvalt voor Davis is de unieke Paralink Query Language, wat hogere transactiesnelheden mogelijk maakt. Daarnaast biedt het individuen de mogelijkheid om verifieerbare gegevens op te zoeken in databases, websites en API’s.

Davis gaf aan dat Paralink op het Polkadot ecosysteem is gebouwd en dat veel projecten op Polkadot aanzienlijk goed presteren.

5. DAOventures

Het laatste project waar Davis een flinke potentie in ziet, is DAOventures, een crypto-robo-adviseur en geautomatiseerde geldbeheerder die DeFi gemakkelijker wil maken voor het gemiddelde individu.

“Ze willen DeFi in feite supergemakkelijk maken voor de gemiddelde persoon, dus ze richten zich op dezelfde markt als zoiets als yearn.finance (YFI), maar het biedt een heel eenvoudige manier om het te doen. Dus een mooi gebruiksvriendelijk dashboard om toegang te krijgen tot DeFi, waar je oogstlandbouw kunt doen, een DeFi-manager kunt gebruiken, kunt lenen en lenen, markt kunt maken en al dat soort dingen, terwijl je tegelijkertijd je risicovoorkeur toewijst “

Wil je de volledige video zien? bekijk hem dan hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN