Ethereum koers kan tot $800 stijgen als het $600 weet te doorbreken

De Ethereum koers is de afgelopen dagen flink gestegen en wist afgelopen vrijdag de $500-grens te doorbreken. Daarnaast heeft de nummer twee cryptocurrency vandaag geworsteld om de $600 te breken. Het is belangrijk op te merken dat bulls nog steeds stevig de controle hebben over de geaggregeerde markt, en het is onwaarschijnlijk dat het stijgende momentum van Ethereum binnenkort zal eindigen.

Een bepaalde handelaar merkte zelfs op dat $600 het laatste belangrijke weerstandsniveau is tot $800, waardoor een doorbraak van dit niveau ervoor kan zorgen dat ETH waarschijnlijk een winst van 30% of meer zal zien in de komende dagen en weken (géén financieel advies).

Het zou ook de tweede golf van DeFi-hype kunnen aanwakkeren, waardoor dit segment van de markt de komende tijd ook een flinke bull run door kan gaan maken.

Ethereum koers worstelt om $600 te doorbreken

Op het moment van schrijven staat de Ethereum koers op $597. Het heeft meerdere pogingen ondernomen om boven de $600 uit te breken, echter kreeg het elke keer te maken met een serieuze instroom van verkoopdruk. Als ETH echter weet dit niveau te doorbreken, kan het in een langdurige consolidatiefase komen voordat het verder gaat stijgen.

De verkoopdruk hier kan de prijsactie van Ethereum op korte termijn blijven belemmeren, maar als het eenmaal verbroken is, kan de crypto zijn volgende stijging tegemoet zien. Zo legde een analist, @SmartContracter op Twitter. uit dat zodra $600 breekt, er vrijwel geen weerstand is tot $800. Hij tweette het volgende:

Ethereum koers

“Ik herhaal, er is vanaf hier geen weerstand op ETH tot $800, letterlijk niets, dat is alles.”

Wat denken jullie? Gaat Ethereum in de komende tijd de $600-grens doorbreken? Laat het ons weten op onze socials!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!