Meer dan 83.000 Bitcoin opties vervallen op vrijdag 25 september

We naderen alweer bijna de maand oktober en voordat we een nieuwe maand ingaan, zullen er nog een flink aantal Bitcoin opties aflopen op de laatste vrijdag van de maand. In totaal zullen er op 25 september meer dan 83.400 Bitcoin opties vervallen, volgens het team van Skew. Dit is tevens ongeveer hetzelfde aantal aan openstaande opties voor Ethereum (ETH) die aflopen in september.

Het aantal Bitcoin opties dat op 25 september komt te vervallen is aanzienlijk hoger dan de 62.000 BTC-opties die vorige maand afliepen. De kans dat de volatiliteit volgende week toeneemt is erg groot en het wordt interessant om te zien wat voor effect het precies op de Bitcoin koers zal hebben.

Bitcoin nog steeds bullish zolang we boven de $10.700 bewegen

Bitcoin bevindt zich momenteel in een belangrijk gebied en zolang de Bitcoin koers boven de $10.700 blijft bewegen zijn we volgens analisten nog steeds bullish. Mochten we een prijsniveau van $12.000 willen zien, dan dienen we de support van $11.200 te doorbreken. Mocht dit niet gebeuren en zien we de Bitcoin koers dalen, dan moeten we de wekelijkse support van $10.600 houden. Behouden we deze niet en dalen we onder de psychologische grens van $10.000? Dan kunnen we volgens cryptocurrency analist DonAlt, met meer dan 150k volgers op Twitter, zelfs een Bitcoin koers van $8.000 zien.

“Het maakt niet uit hoe goed (of slecht) de low timeframes eruitzien, het gebied van $10,6k is nog steeds een van de belangrijkste gebieden op de kaart. Sluiten we deze week eronder? Dan ga ik ervan uit dat dit het hoogtepunt is en we richting $8k dalen. Sluiten we erboven? Dan zal ik mijn shorts sluiten en vervolgens kijken wat er daarna gebeurt. “

Bron: Twitter

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!