Binance Nieuws

Binance kondigt een fonds van $100 miljoen aan om DeFi-projecten naar Binance Smart Chain te lokken

‘S werelds grootste en bekendste cryptocurrency exchange, Binance, biedt $100 miljoen aan om ontwikkelaars aan te trekken om te bouwen op Binance Smart Chain. De Binance Smart Chain is de nieuwe blockchain van de beurs, met een sterke focus op smart contracts, waardoor het uitermate geschikt is voor gedecentraliseerde finance (DeFi).

Binance CEO Changpeng Zhao, zei het volgende tijdens een livestream op donderdag:

“Voor ontwikkelaars die projecten op Binance Smart Chain willen ontwikkelen, lanceren we een fonds van $100 miljoen om verschillende projecten te starten.”

Changpeng Zhao gaf verder aan dat dit het blockchain platform van Binance en de cryptocurrency exchange dichter bij elkaar zal brengen. Bovendien hebben gebruikers van de cryptocurrency exchange direct toegang tot vele DeFi-projecten op Binance Smart Chain.

Het fonds dat Binance beschikbaar stelt zal voor verschillende doeleinden gebruikt worden, waaronder startkapitaal voor projecten die voortbouwen op de Smart Chain. Daarnaast hebben DeFi-projecten een kans dat Binance liquiditeit aan hun token verstrekt en deze vermeldt op Binance.com, echter is dit alleen als ze slagen voor hun beveiligingsaudits. Leden van de Binance community zullen verder optreden als een bestuurspartij voor het toewijzen van de fondsen.

Binance adverteert met Bitcoin bij bushaltes in Londen

Onlangs begon Binance met de promotie van hun eigen cryptocurrency exchange door een advertentie met Bitcoin te plaatsen bij een bushalte in Londen. Klik hier om deze geweldige advertentie te zien!

(Maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting)

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN