Bitcoin Nieuws

Vandaag is de wekelijkse Bitcoin afsluiting, maar wat betekent dit voor de koers?

Het is Bitcoin (BTC) gelukt om in het eerste weekend van augustus door het weerstandsniveau van $12.000 te stijgen. Deze Bitcoin koers stijging was helaas van korte duur, want BTC maakte binnen hetzelfde uur een sterke correctie en daalde in enkele minuten met meer dan $1.500.

Wekelijkse afsluiting boven $11.500 noodzakelijk voor Bitcoin

Na de prijscrash lukte het Bitcoin om snel weer te stijgen boven de $11.000. Dit is ook het niveau waar BTC inmiddels meer dan een week boven beweegt. Op moment van schrijven wordt Bitcoin boven de $11.500 verhandeld en een wekelijkse afsluiting boven $11.500 zal bullish zijn voor de Bitcoin koers, zoals uitgelegd door de CEO van Arcane Crypto, Torbjørn Bull Jenssen.

Bron: Twitter

“Bitcoin brak onlangs de technische weerstand rond $10.500 en is bezig om sinds januari 2018 de eerste wekelijkse afsluiting boven $11.500 neer te zetten. Dit is erg bullish! Als we naar de onderliggende marktontwikkeling kijken, is het niet onwaarschijnlijk dat BTC een nieuwe ATH van meer dan 20.000 USD kan bereiken aan het eind van dit jaar.”

Bitcoin koers aan het consolideren tegen weerstandslevel

We spraken ook de mannen van CryptoCoinTalk (Klik hier voor hun Telegram kanaal). Ze merkten op dat de Bitcoin koers recentelijk een kleine daling heeft gehad door de rejection van de 1H supply zone die ligt op $11.868-$11.998.

Bron: Tradingview

“Vanaf hier hebben we een beweging terug gezien richting de range high die op $11.397 ligt. Zolang we boven die range high blijven is de kans groot dat we verdere upside gaan zien. Mochten we LTF de range high verliezen dan verwacht ik dat we nog een tijdje gaat duren voordat we weer een sterke move omhoog gaan zien.”

Zij voegden nog het volgende eraan toe:

“HTF support ligt rond de $10.674. Dit is in ons optiek ook een erg belangrijk level om te behouden. Bitcoin vormt nu een resistance trendlijn die hij moet breken om weer de 1H supply te gaan testen en hem eventueel te gaan breken. Als we die zone breken is het belangrijk dat we een weekly close gaan zien boven de 12k area.”

$13.000 is haalbaar, volgens analist

Onlangs gaf Cryptocurrency handelaar Teddy Cleps aan dat een wekelijkse sluiting van meer dan $11.800 en $12.000 misschien wel alles is wat Bitcoin nodig heeft om $13.000 te bereiken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN