Binance 2.0

SEC wil met nieuw contract transacties volgen op Binance Chain

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Blockchain-analysebedrijf CipherTrace zal, volgens een aankondiging, een eenmalig contract van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) ontvangen, met als doel om transacties op de Binance Chain te volgen.

De Binance Chain is een blockchain die onderdeel is van de Binance DEX. Dit is de gedecentraliseerde exchange gebouwd door de grootste cryptocurrency-beurs ter wereld, Binance.

Het contract zal naar verluidt vandaag uitgegeven worden met een looptijd van één jaar. Mocht de samenwerking goed verlopen, dan is er zelfs een optie om het met vier jaar te verlengen.

“De SEC heeft in haar bericht vastgesteld dat CipherTrace Inc. de enige bekende blockchain-forensische en risico-intelligentie-tool is die de Binance-munt (BNB) en alle tokens op het Binance-netwerk kan ondersteunen.”

Wat is CipherTrace?

De in Californië gevestigde blockchain-analysebedrijf CipherTrace, ontwikkelt producten die forensische analisten helpen met het opsporen van transacties op de blockchain. Het bedrijf is opgericht in 2015 en gefinancierd door DARPA en het Amerikaanse Department of Homeland Security.

Binance en CipherTrace hebben in het verleden een samenwerking gehad. In april 2019 huurde Binance het bedrijf in om de anti-witwasmaatregelen te verbeteren.

Binance verzendt Binance Card

Binance maakte eerder ook bekend dat de uitrol van de crypto-betaalkaart, genaamd Binance Card, is begonnen. Changpeng Zhao communiceerde via Twitter dat de Binance Card in een beperkte hoeveelheid is verzonden.

Samenwerking met investeringsmaatschappij

De populaire cryptocurrency-exchange Binance is constant bezig om zich wereldwijd uit te breiden. Onlangs maakte het ook bekend dat het gaat samenwerken met de Duitse investeringsmaatschappij CM-Equity AG.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN