Ripple

Ripple lanceert béta-versie van P2P-betalingsplatform Payburner

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Directeur van product bij Ripple, Craig DeWitt, onthulde gisteren de bètaversie van een nieuw P2P-betalingsplatform Payburner, dat XRP gebruikt voor het verwerken van betalingen. Dit volgens een reeks tweets en een Medium-bericht van Craig DeWitt.

Via een reeks tweets op zijn Twitter-pagina kondigde DeWitt de introductie aan van de bètaversie van het Payburner-platform, dat een toegangspoort zal zijn tot P2P-betalingen op basis van XRP.

Bron: Craig DeWitt op Twitter

Béta-versie nu beschikbaar op Brave en Chrome

Tevens gaf DeWitt het volgende aan in het Medium-bericht:

“Vandaag is de béta-versie van Payburner, een nieuw platform dat onmiddellijke, wereldwijde peer-to-peer-betalingen mogelijk maakt, geïntroduceerd. Onze groeiende netwerkfunctieset omvat een browserplug-in, PayID-integratie, betalingsverzoeken met versleutelde peer-to-peer messaging, PayID-netwerk zoekfunctie en een gloednieuwe e-commerce flow voor afrekenen met één klik.”

Tijdens deze béta zijn de services alleen beschikbaar voor Brave– en Chrome-browsers, maar hij verduidelijkte dat andere browsers, waaronder Opera, in de aankomende tijd ook zullen worden geïntroduceerd.

In het bericht benadrukte hij tevens dat de missie van Payburner is om uitstekende internetgebaseerde betalingservaringen te bieden, te beginnen met peer-to-peer-betalingen en e-commerce, mede mogelijk gemaakt XRP.

“We geloven sterk in de vrijheden die digitale activa zoals XRP leveren aan particulieren en bedrijven”, aldus DeWitt.

Elke website kan gemakkelijk XRP ontvangen

Payburner stelt onder andere gebruikers in staat om tastbare goederen online te kopen met XRP. De platformontwikkelaars hebben de mogelijkheden voor e-commerce betalingen met één klik beschikbaar gemaakt voor het publiek, waardoor iedereen met een website XRP-betalingen gemakkelijk kan ontvangen.

DeWitt zei hier het volgende over:

“Als Payburner-gebruiker kunt u met één klik afrekenen op elke website met Payburner Pay-buttons.”

Bovendien staat de béta-versie van Payburner betalingen toe vanaf elk XRP-adres, niet alleen Payburner-gebruikers, maar met de vereiste dat de e-commerce handelaar een Payburner-account heeft.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN